dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2324.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70664.32$

Malatyalılardan dua istedi


Malatyalılardan dua istedi
Malatya’ya gelen Tunceli Valisi Osman Kaymak, Tunceli’de terör örgütüyle zor şartlar altında mücadele ettiklerini söyleyerek, “Ben orada canı pahasına mücadele veren kahraman asker ve polislerimiz için Malatyalılardan dua bekliyorum” dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Tunceli Valisi Osman Kaymak, Tunceli'de terör örgütüyle zor şartlar altında mücadele ettiklerini söyleyerek, “Ben orada canı pahasına mücadele veren kahraman asker ve polislerimiz için Malatyalılardan dua bekliyorum” dedi.

VALİ BİLGİ ALDI
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte 'Battalgazi'de Ramazan Bir Başka Güzel' etkinliğine katılan Vali Kaymak, Malatya'nın zengin kültürünün yanı sıra Battalgazi Belediyesinin hizmetleri hakkında bilgi aldı.Vali Kaymak ve Başkan Gürkan, ilk olarak etkinliklerin canlı olarak yayınlandığı televizyon programına katılarak, Ramazan ayının önemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

TUNCELİ'DE ÜÇ YIL...
Burada konuşan Tunceli Valisi Osman Kaymak, Malatyalıların Ramazan ayını tebrik ederek, “Biz Malatya'yı ve Malatyalıları çok seviyoruz. Biz, şu anda Tunceli'de 3 yıldır görev yapıyoruz. Zor şartlarda orada operasyonlarımız devam ediyor. Değerli Malatyalılardan dua bekliyoruz. Askerlerimiz, polislerimiz için. Onlar canları pahasına ciddi bir mücadele veriyorlar. Buradaki dostların duası ile Allah'a şükür çok güzel işler çıkarıyoruz. Operasyonlar ile örgütü çökertmek üzereyiz inşallah. Türkiye'nin selameti için, birlik beraberliğimiz için ciddi bir şekilde operasyonlarımız devam ediyor. Buradan canlarını bizim için veren şehitlerimize rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

ALLAH MAHÇUP ETMESİN
Başkan Gürkan'ın çalışmalarını yakından izlediğini söyleyen Vali Kaymak, "Ben her gelişimde Battalgazi'yi çok farklı görüyorum. Fırsat bulunca da hizmetleri geziyoruz. Başkanımız gecesini gündüzünü Battalgazi'ye bir şeyler vermek için çalışıyor. Allah onu mahcup etmesin” diye anlattı.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, Malatya'nın kültürel değerleri hakkında bilgiler verdi.

ZENGİN YEMEK KÜLTÜRÜMÜZ VAR
Malatya'nın zengin bir yemek kültürüne sahip olduğunu belirten Başkan Gürkan, “Biz kültürü bir bütün olarak görüyoruz. Yemeğimizde kültürün bir parçasıdır” diye konuştu. Katılımcı belediyecilik anlayışının önemine vurgu yapan Başkan Gürkan, vatandaşların önerilerini de dikkate aldıklarını kaydederek, hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini söyledi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!