dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62827.550$

Mhp, Orduzu'ya çıkarma yaptı


Mhp, Orduzu'ya çıkarma yaptı
Arif Yıldız: Malatya'yı yönetmeye hazırız...
Narin

MHP Malatya Milletvekili adayları, Orduzu belde sakinlerinin desteğiyle moral buldular. MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, coşkulu kalabalık ve sevgi gösterisine teşekkür ederek, “Malatya'yı yönetmeye hazırız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayları, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Orduzu Mahalle sakinleriyle bir araya geldiler. Orduzu belde sakinleri kahvehaneye sığmayarak, bahçeyi de doldurdular. MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Orduzuların coşkulu, kalabalık ve sevgi gösterilerine teşekkür ederek, “Allah hepinizden razı olsun. Milliyetçi Hareket Partisi hem Orduzu'yu hem Malatya'yı hem de Türkiye'yi yönetmeye hazır. Yeter ki sizler, Milliyetçi Hareket'i tercih edin ve iktidara taşıyın. Sizlere hizmet etmek için hazır vaziyetteyiz. Milliyetçi Hareket olarak projelerimiz hazırladık. Bunlardan bir tanesi hem Türkiye'nin hem Malatya'nın hem de Orduzu'nun en büyük sıkıntısı olan işsizliktir. Milliyetçi Hareket iktidarında her yıl 700 bin işsizimize iş imkanı sağlayacağız. Bu yandaş ailelerden 5'er, 10'ar tane işsiz alınması değil, her ihtiyacı olan bir işsizi işe almak kaydıyla her yıl 700 bin işsizimize iş imkanı sağlayacağız. Bu şekilde evine ekmek götürmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

“DEVLET YARDIMLARIN ÜZERİNE NE AKP NE DE MHP YAZMAYACAĞIZ”

Hem Orduzu'nun hem Malatya'nın hem de Türkiye'nin ikinci büyük problemlerinden bir tanesi de yoksul ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması olduğunu hatırlatan Yıldız, muhtaç ailelere devletin şu anda yardım yaptığını ama AKP veya hükümet yardım yapılıyormuş görüntüsü verildiği kaydetti. Poşetlerle yoksul insanların evlerine yardımlar götürüldüğünü anımsatan Yıldız, bu şekilde muhtaç ailelerin gururlarının rencide edildiğini kaydetti. “Oysa bu yardımlar devlet yardımıdır. Sizin ananızın ak sütü kadar da helaldir” diyen Yıldız, şunları kaydetti: “Bu nedenle muhtaç olan ailelerimize Milliyetçi Hareket iktidarında ‘Hilal Kart' vereceğiz. Bu hilal kart ile ihtiyaç sahibi ailelerimiz, evlerinin ne ihtiyaçları varsa onu alabileceklerdir. Ve insanlarımızı zorunlu olarak makarna yemek zorunda bırakmayacağız. Devlet yardımlarının üzerine ne AKP ne de MHP yazmayacağız. Bu sosyal devlet olmanın gereği muhtaç ailelere yapılması gereken yardımdır. Bu hilal kart ile neye ihtiyacınız varsa onu alacaksınız. İhtiyaçlarınızı da bu Orduzu'daki veya oturduğunuz semtteki küçük esnaflardan karşılayacaksınız. Bu şekilde buradaki esnafımızı da kalkındırmış olacağız.”

“EMEKLİ MAAŞLARINDAKİ KESİNTİLERİ KALDIRACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket iktidarında tüm vatandaşlara yönelik çalışmalar olduğunu belirten Yıldız, emekli maaşlarından yapılan kesintileri kaldıracaklarını belirtti. Yıldız, “Bütün çalışanların asgari ücret kadar alınan maaşlarından vergi alınmayacak. Tüm bunlara diğer projelerimiz de eklediğimizde Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidara hazır olduğunu gösteriyor. Cenabı Hak nasip eder, sizler de bize destek olursanız Milliyetçi Hareket Partisi iktidara yürüyor. Hem Orduzu'ya hem Malatya'ya hem de Türkiye'ye nasıl hizmet edileceğini en iyi şekilde gösterecektir. Allah'ın izniyle tüm insanlarımızla birlikte kalkınacağız. Hem insanımız hem de devletimiz kalkınacak” demesiyle Orduzular hep bir ağızdan “Orduzu sizinle gurur duyuyor” diye sloganlar attılar. MHP'li Yıldız'da “Asıl biz sizinle gurur duyuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

“İKTİDARA HEP BERABER YÜRÜYORUZ”

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ise, 7 Haziran Genel Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiklerini, mahalle mahalle, ev ev, kapı kapı dolaştıklarını, sıkmadık el bırakmadıklarını söyledi. Şahin, Milliyetçi Hareket iktidarı için hep birlikte yürüdüklerini sözlerine ekledi.

MUHTAR BAKAN: “GENÇLERİMİZ İŞSİZ”

Orduzu Mahalle Muhtarı Zeki Bakan, Orduzu Mahallesi'nin kendisine yüzde 90 oy verdiğini hatırlatarak, “Bu güzel insanlara hizmet etmek, benim için kutsal bir dava olacaktır. Gecemi gündüzüme veriyorum, Orduzu için. İnşallah en kısa zamanda doğalgazımız gelecek. Yollarımız, Marmaris'in yollar ı gibi olacak. Yine gençlerimiz işsiz güçsüz” diyerek Orduzu'nun hizmetlerden mahrum kaldığını belirtti.
Mahalle toplantısına, MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Hakan Kalkan, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ile yüzlerce Orduzu mahalle sakinleri katıldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!