dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70486.44$

Milletin gönlünde 'evet' yazıyor!


Milletin gönlünde 'evet' yazıyor!
Ak Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi'nin 'evet' afişleri astırması ve yazdırmasını eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya çıkıştı. Kahtalı, 'Biz eveti, milletimizin gönlüne yazmışız. Dağa, taşa, yola yazılması neden garip geliyor bazılarına' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Ak Parti İl başkanı Hakan Kahtalı, referandum çalışmaları sırasında Malatya Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya çıkıştı. Evet afişleri ile ilgili eleştirileri hatırlatan Kahtalı, Malatya'da en güçlü şekilde 'evet' oyu çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. CHP'yi eleştiren Kahtalı, "Belediyenin, peyzaj çalışmaları çerçevesinde bazı yerlere evet yazması, yine referandum çalışmaları kapsamında bazı noktalara evet afişleri asması ne gibi bir sorun olabilir ki. Biz 'evet'i milletimizin gönlüne yazmışız. Dağa, taşa, yola yazılması neden garip geliyor bazılarına" şeklinde konuştu.

GOCUNACAK BİRŞEY YOK!
Kahtalı sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunda gocuna bir şey yok. Sayın Ağbaba önce kendisine bakacak. Sayın Kılıçdaroğlu'nun CHP'li belediye başkanlarını genel merkeze çağırıp referandum için özel olarak görev vermesi ve o belediyelerin referandum çalışmalarını da basından okuyoruz. Sayın bakanımızla, sayın belediye başkanımızla birlikte Malatya'yı ilçe ilçe, belde belde, köy köy geziyoruz. Allah'ın izniyle gidilmedik yer de bırakmayacağız. 16 Nisan tarihine kadar milletimize oylanacak referandum paketini anlatmak için elimizden geleni yapacağız. Malatya'dan en güçlü şekilde evet çıkması en büyük temennimiz"

ERDOĞAN'IN TALİMATI YERİNE GETİRİLECEK
Kahtalı ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Ak Parti teşkilatlarıyla birlikte Malatya'nın her noktasını karış karış gezeceklerini de belirtti. Kahtalı, "Oturduğumuz yerden değil, gezerek, vatandaşa dokunarak, anlatarak referanduma hazırlanıyoruz. Sayın bakanımız, belediye başkanımız ve Ak Parti teşkilatlarıyla birlikte Malatya'nın her noktasını karış karış gezeceğiz inşallah. Sayın cumhurbaşkanımız Malatya'daki açılış törenine geldiğinde gidilmedik, görülmedik yer, sıkılmadık el bırakmayın talimatı verdi. Sayın cumhurbaşkanımız bunu söyler de biz hiç durur muyuz. Allah'ın izniyle referanduma kadar gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağız" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!