dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.10
  • ALTIN
    2298.6
  • BIST
    9055.55
  • BTC
    71299.59$

Milli İttifak Yeşilyurt ve Yazıhan'da


Milli İttifak Yeşilyurt ve Yazıhan'da
Milli İttifak adayları Malatya'nın Yazıhan ve Yeşilyurt ilçelerinde vatandaşları ziyaret etti.
Narin

7 Haziran seçimleri öncesi Milli ittifakın barajı geçemeyeceği dair söylentilerin kara propaganda olduğuna dikkat çeken Milli İttifak'ın 1.sıra Milletvekili Adayı Osman Cemali Marasalı,“ AKP siyasi iflasın eşiğine gelmiştir” dedi.

Milli İttifak olarak ilçeleri ve mahalleleri ziyaret ederek halkın büyük desteğini alan milletvekili adayları, 12 yıllık Ak Parti iktidarı dönemince uygulanan yanlış politikaların ülkeyi perişan ettiğini görüşünü paylaştılar. Yeşilyurt ve Yazıhan ilçelerinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Milli İttifak adayları, 7 Haziran seçimlerinin ülke için büyük bir şans olduğunu ve halkında bu şansı kullanacağından hiç kuşkularının olmadığını söylediler.

Milli İttifak'ın 1.Sıra Milletvekili Adayı İşadamı Osman Cemali Marasalı, “Yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar AKP'nin sonunu hazırlamıştır. Bu durumda Türkiye'nin ve Malatya'nın içine düştüğü bu durumdan ancak Milli ittifak kadroları çıkartabilir“ diyerek halkın umudunun Milli İttifak olduğunu söyledi.

Marasalı, Saadet Partisi'nin yerel siyasette yakaladığı başarıyı genel seçimlere yansıtmak için Saadet ve Büyük Birlik Partisi kadroları olarak gece ve gündüz çalıştıklarını belirterek, “Malatyalıların bir zümre tarafından yönetilmesine itiraz edenleri Milli İttifakın saflarına davet ediyoruz” dedi.

7 Haziran seçimleri öncesi Malatya halkının uyandığına dikkat çeken Marasalı, “Halkın vicdanı rahatsız olmuştur. İktidarın ‘Dediğim, dedik, çaldığım düdük“ anlayışıyla yaptığı uygulamalar zulüm boyutuna ulaşmıştır. Emaneti ehliyet ve liyakat sahibi idarecilere vermek için 7 Haziran seçimleri son bir fırsattır. Bizler, Saadet Partisi kadroları olarak tertemiz geçmişimizi referans gösteriyoruz. Bir kez başardık, bir daha başaracağımıza inancımız tamdır” diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinde Milli ittifakın barajı geçemeyeceği yönündeki söylentilerin kara propaganda olduğuna dikkat çeken Milletvekili Adayı Marasalı, “AKP siyasi iflasın eşiğine gelmiştir. Yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar AKP'nin sonunu hazırlamıştır. Bu durumda Türkiye'nin ve Malatya'nın içine düştüğü bu durumdan ancak Milli ittifak kadroları çıkartabilir” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt ve Yazıhan'da esnafları ziyaret eden milletvekili adayları Osman Cemali Marasalı, Av. Sema Altuntaş, Mustafa Sertkaya, Turan Odabaşı, Cumali Akça ve Derviş Erdoğan gittikleri her alanda teveccüh ile karşılanıyor. Adaylar, Milli İttifak olarak uygulayacakları politikalar hakkında vatandaşlara bilgiler verirken, esnaf ve vatandaşlarda Milli İttifak kadrolarının ülkeyi düzlüğe çıkaracaklarından emin olduklarını söylediler.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!