dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2509.9
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64546.31$

Müdür yardımcılığına hazırlık kursu


Müdür yardımcılığına hazırlık kursu
Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi tarafından müdür yardımcılığı sınavına girecek öğretmenlere yönelik hazırlık kursu başlatıldı.
Narin

Malatya Anadolu Lisesinde, 5 salonda müdür yardımcılığına yönelik düzenlenen hazırlık kurslarına 300'e yakın öğretmen başvuruda bulunurken kurslar Hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 18:15-20:30 saatleri arası, hafta sonunda ise Cumartesi, Pazar günleri ise 09.00-14.30 saatleri arasında yapılacağı bildirildi. Kurslar ile ilgili bilgi veren Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Kerem Yıldırım hazırlık kurslarını açarak akademik sendikacılığın örneklerinden birini daha gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yıldırım hazırlık kurslarının 8 Şubat itibarı ile başladığını ve 19 Mart cumartesi gününe kadar devam edeceğini belirterek “Bu kursu açmaktaki amacımız geleceğin kaliteli idarecilerinin yetişmesine katkı sunmaktır. Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi olarak hiçbir zaman dar kalıpta, kısa mesafeli ve tek boyutlu düşünmedik, düşünmüyoruz. Geçmişimizin bize verdiği tecrübe ve güvenle, geleceğin şekillenmesi için hep beraber çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.

Hem Ülkemizin hem de İlimizin yetkili ve etkili sendikası olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Öncelikle çalışanları ilgilendiren konularda enerjimizi harcarken, ülkemizin genel problemleriyle yakından ilgiliyiz. Biz diyoruz ki, bu ülke hepimizin bu ülkeyi sevmek, slogan atmakla değil çalışmakla olur” ifadelerini kullandı. Sendikacılığın haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı 'hayır' diyebilmek ve mücadele etmek olduğunu dile getiren Yıldırım “Meşru haklar ile yasal haklar arasındaki makası daraltmak için özlük; vesayetçilere karşı özgün duruşuyla da özgürlük mücadelesi veren Eğitim-Bir-Sen, özgürlüklerin genişlediği oranda ekmeğin de büyüyeceğine inanmaktadır. Öfke ve sloganın yerine aklın ve bilimin öne çıkarılması gereken sendikal kulvarda, insanların sağlıklı değerlendirme yapabilmesi, iş yapan ile gürültü çıkaranı ayırabilmesi, ancak demokrasinin teneffüs alanlarının genişlemesi ile mümkündür. Kamplaştırmayan, ayrıştırmayan, kaynaştıran ve buluşturan yeni bir solukla, Mevlana'nın pergel örneğindeki gibi, “sabit ayağını medeniyet değerlerine basıp, hareketli ayağıyla geniş halkalar çizen” bir anlayışla, toplumun bütün kesimlerine hitap eden bir yaklaşımı hayata geçiren Eğitim-Bir-Sen, demokratik iklim ılımanlaştıkça, gücüne güç katmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!