dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2487.7
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    62953.18$

MÜSİAD'dan bilgi paylaşımı


MÜSİAD'dan bilgi paylaşımı
Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, “Tecrübe Paylaşım” toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Malatya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk, genç iş adamlarıyla tecrübelerini paylaştı.
Narin

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, Tecrübe Paylaşım toplantısının ikincisini yaptı. MÜSİAD Malatya Şubesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, Malatya Ticaret Borsası (MTB) Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk, genç iş adamlarıyla tecrübelerini paylaştı. Toplantı öncesi açış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı M.Barış Yılmaz, ticarette risk, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarda dikkat edilecek hususlar, aile şirketlerinde yönetim ve aile şirketlerinde sürdürülebilirlik konularını işlemek üzere Malatya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk'ü konuk ettiklerini ifade ederek, bu toplantıların devam edeceğini belirtti. Malatya Ticaret Borsası'nın önemli çalışmalara imza attığını kaydeden Yılmaz, “Malatya Ticaret Borsası'nın Meclis Başkanlığını yapan Mehmet Akif Baştürk, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ile önemli bir çalışmaya imza attı. Malatya Ticaret Borsası yeni bir bina aldı. Kendilerini bu yeni binanın alımında gösterdikleri çabadan dolayı tebrik ediyoruz. Malatya'ya böyle bir binayı kazandırdıkları için memnuniyetimizi dile getirmek istiyoruz. Biz gençlerin üzerine düşen görevler olursa da, hiç düşünmeksizin sizlerin yanında olacağız” dedi.

PLAN VE HEDEFLERİMİZ VAR

Malatya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk ise Genç MÜSİAD Malatya Şubesi'nin güzel bir program organize ettiğini aktardı. Baştürk, Genç MÜSİAD üyelerinin önümüzdeki süreç içerisinde iş hayatında neler yapmaları ve nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında bilgilendirme yapacağını kaydetti. Baştürk, “Çünkü gençler ülkemizin ve şehrimizin geleceğidir. Bu arkadaşlarımız ileride bizi hem yurtiçi hem de yurtdışında temsil edecekler. Bu noktada biz tecrübe ve bilginin önemli olduğuna inanıyoruz. Biz Malatya'mıza yakışan bir binamızın olmasını istiyorduk. Çünkü mevcut binada Malatya'mıza yeterince hizmet verme imkanı yoktu. Bu manada öncelikle bulunduğumuz mekanı iyileştirmemiz gerekiyordu. Malatya Ticaret Borsası Başkanımız ve meclisimizin gayretiyle güzel bir Ticaret Borsası binasına kavuşmuş olduk. Bu bizim ileride kayısı ürünlerimizin gerçek değerini bulması ve hak ettiği konuma kavuşması için çok kıymetli bir ilk adım oldu. Çünkü bizim plan ve hedeflerimiz var. Öncelikle kayısı alım ve satım işleminin Ticaret Borsası'nda gerçekleşmesini istiyoruz. Köylü ile esnaf ve tüccarımızı Ticaret Borsa'mızda buluşturacağız ve kayısı alım satım işlemini borsa içerisinde gerçekleştireceğiz. Onun yanı sıra lisanslı depoculuğa geçmeyi düşünüyoruz. Eğer lisanslı depoculuğa da vatandaşlarımızı alıştırabilirsek, kısa sürede kayısının hasat işlemi bitip, lisanslı depolara alınarak, alışveriş işlemlerinin yapılması sağlanacak. Düşündüklerimizi gerçekleştirirsek, ülkemiz, çiftçimiz, sanayicimiz ve devletimiz kazanacak” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!