dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2498.1
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63914.118$

Noterden kodese!..


Noterden kodese!..
Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar kapsamında 12 bylock kullanıcısı, 2 hakim ve aranan 1 eski polis ve eski öğretmen yakalandı. Malatya Valiliği, daha önce KHK ile görevden ihraç edilen 1 eski öğretmenin Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile yakalanarak Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğüne teslim edildiğini açıkladı. Ayrıca eski polis memurunun noterden işlem yaparken gözaltına alındığı duyuruldu.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

15 Temmuz darbe girişiminden sonra kamu kurum ve kuruluşlarına yuvalanan FETÖ militanlarına yönelik operasyonlar hız kesmeden sürüyor. Malatya Valiliği, 2 hakim ve aranan 1 eski polis ve eski öğretmen olmak üzere 12 Bylock kullanıcısının yakalandığını duyurdu. Yapılan açıklamada, aha önce KHK ile görevden ihraç edilen 1 eski öğretmenin Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile yakalanarak Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğüne teslim edildiği belirtildi. Öte yandan 1 eski polis memuru da noterde işlem yaptığı sırada gözaltına alındı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
Açıklamada, "Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin Milli Güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakî yahut bunlarla irtibatı olduğu değerlendirilenlerle ilgili olarak Valiliğimizce yapılan çalışmalar çerçevesinde; 15 Temmuz 2016 tarihinde Devletimizin birliğine, varlığına, bekasına, Sayın Cumhurbaşkanımızı, Milletimizin iradesini temsil eden TBMM'ni ve diğer Kurumlarımızı, Demokrasiyi ve doğrudan halkımızı hedef alan FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik olarak yapılan etkin mücadele kapsamında Malatya ilimizde, Cumhuriyet Başsavcılığınca; FETÖ/PDY Terör Örgütüne Yönelik Yürütülen Soruşturma Kapsamında, FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı olduğu gerekçesi ile daha önce KHK ile görevinden ihraç edilen 1 eski Öğretmen Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile yakalanarak Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir" denildi.

NOTERDEN İŞLEM YAPTIRIRKEN YAKALANDI
FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı olduğu gerekçesiyle daha önce KHK ile görevinden ihraç edilen ve aranma kaydı bulunan eski Polis Memuruyla ilgili de açıklama yapan Valilik, polis memurunun noterden işlem yaptırmak isterken yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. Açıklamada şöyle denildi: "FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı oldukları vb. gerekçelerle dün HSYK kararı ile görevlerinden ihraç edilen 2 hakim gözaltına alınmıştır. FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı ve bazılarının ise ByLock kullanıcıları oldukları gerekçeleriyle İlimiz, Adıyaman, Şanlıurfa, İstanbul illerini kapsayan Milli Eğitim, Türkiye İş Kurumu, Vergi Dairesi, Sosyal Güvenlik Kurumu, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İl Halk Sağlığı kurumlarından ihraç edilen şahıslara yönelik 20 Adrese yapılan operasyonda İlimiz merkezinde 12 şahıs gözaltına alınmıştır. 8 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ettirilmektedir"

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!