dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70486.44$

Onlar aşağılık ve alçak


Onlar aşağılık ve alçak
Şahin, CHP grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ağır hakaret içeren sloganlı tezahürat yapılmasına tepki gösterdi.
Narin

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, CHP grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ağır hakaret içeren sloganlı tezahürat yapılmasına tepki gösterdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, parti binasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde CHP grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan küfürlü sloganlarla ilgili tepki gösteren Şahin, "Ana muhalefetin genel başkanı, grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edilmesine sessiz kalıyor ve onları onaylıyor. O küfrü edenler ne kadar aşağılık ise bu duruma alkış tutan kişide o derece alçaktır. Biz bu seviyeye hiçbir zaman düşmek istemiyoruz. Ama bunların seviyesi bu. O şahsiyetin değişik bir versiyonu olan kişi Malatya milletvekilleriyle ilgili bir şeyler ifade etmeye çalışıyor. Düşük profilli milletvekilliğinden bahsediyor. Allah'a hamd olsun ben düşük profilli bir milletvekili değilim. 3 dönemdir milletvekili olabiliyorsak milletimizin bizi düşük profilli olarak görmemesindedir. Bunu söylerken de promili yüksek olduğu bir zamanda söylüyordur. Onun için ne dediklerini bilmiyorlar" şeklinde konuştu.

Şahin, AK Parti iktidarları döneminde değişim ve dönüşümleri kabullenemeyen ve hazmedemeyen çevrelerin her zaman olacağını belirtti. Şahin, "Bunu kabul edebilmeleri için Recep Tayyip Erdoğan'ın reisliğinde, bizim bütün kadrolarımızın onun duruşuna ve almış olduğu kararlara katkı sağlama noktasında bugüne kadar atmış oldukları adımları destekleyecek net bir duruş sergiledik. AK Parti kurulmuş olduğu tarihten hemen sonra ülke siyasetini belirleyen, dünya gündemine oturan, önemli kararlar alan bir ülke konumuna geldi. Ahmet Davutoğlu yaklaşık 20 aylık bir çalışma süresinde ülkemizde gerçekten ciddi anlamda önemli yatırımlara imzasını attı. Davutoğlu'ndan sonra bayrağı devir alan Binali Yıldırım ile inşallah bu bayrağı daha da yükseklere çıkartmanın çabası ver gayreti içinde olacağız. Bugüne kadar AK Parti görev değişikliği sırasında herhangi bir sıkıntıya uğramadan bugünlere gelmiştir. Geçmişten bugüne süreci iyi değerlendirecek olursak düşük profilli başbakanlarımız olmamıştır. Kadrolarımızı kötülemek için bir sürü iftiralar ortaya atıldı. Binali Yıldırım'ın hayat çizgisine bakacak olursak kendisiyle yarışan, kendisiyle özdeşleşen bir siyasi geleneğe sahip bir insandır. 1990'lı yıllarda Recep Tayip Erdoğan'la birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalıştığı günden bugüne kadar AK Parti iktidarları döneminde kesintisiz olarak bakanlık koltuğundan ayrılamayan bir siyasetçidir. Yaptığı icraatlar baktığımızda da AK Parti'nin en iyi hizmetlerinden olan ulaştırma sahasında önemli projelere imzasını atmıştır. İDO'yu ilk defa İstanbul'a getiren ve hızlı treni ilk defa ülke gündemine getiren Binali Yıldırım'dır. Hava yolunu halkın yolu yapan yine Binali Yıldırım'dır. Kendisine bağlı olan birimleri gerçekten kaliteli bir noktaya getirmiştir. Bundan sonraki dönemde de Binali Yıldırım'ın ülke içinde yapacağı hizmetlerde daha ileriye gideceğiz" sözlerini kaydetti.

Şahin, Malatyalıların altın gününü AK Parti döneminde yaşadığını aktardı. Şahin, "Malatya'da 5 tane milletvekilimiz var. Bu arkadaşların bireysel çalışma gibi bir şansları yok, biz ekip olarak çalışıyoruz. Malatya'ya yapılan hizmetlerden belediye başkanından tutun da Malatya'da bulunan bütün kadrolarımızın rolü vardır. Yeni kabineyle beraber güzel bir sonuç ortaya çıktı. Bir bakanımız vardı, artık bir de genel başkan yardımcımız var. Tabi Malatya her seçimde bunu hak ediyordu aslında. Bu görevde bulunan arkadaşlar hepsi de tecrübeli arkadaşlardır. Diğer milletvekilleri arkadaşlarla el ele vererek ilimizle ilgili yatırımları hızlandıracaklardır. Değişen kabineye yeni bir dönem diyemiyoruz. Herhangi bir kırgınlık ve küskünlük yok. Bırakılan yerde Binali Yıldırım görevi alıp kutlu yürüyüşe kaldığı yerden devam edecektir" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!