dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2301.6
  • BIST
    9056.12
  • BTC
    70495.76$

Ortak akılla yönetiyoruz


Ortak akılla yönetiyoruz
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, esnafların büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, ortak akılla şehri yönetmeye çalıştıklarını anlattı. Başkan Gürkan, esnafla birlikte başarıya yürüdüklerini söyledi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Sivil toplum kuruluşlarının önemini her fırsatta vurgulayan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Esnaf Odası Başkanı Adil Culha, Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başer ve oda yönetimi ile biraraya geldi. Esnafların ilçeye büyük katkı sağladığını belirten Başkan Gürkan, "Ziraat Odası Başkanımız olsun, Esnaf Odaları Başkanımız, Kültür Derneği başkanımız olsun ve spor başkanımız olsun biz ortak akılla şehri yönetme noktasında azimle, kararlığımızı her platformda ifade ettik ve gösteriyoruz da. Bizim zaten Belediyecilikte olmazsa olmazımızdan biriside katılımcı belediyecilik anlayışıdır" dedi. Başkan Gürkan, esnaflarla birlikte başarıya yürüdüklerini kaydetti.

YOL HARİTASINI BELİRLEMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK
Katılımcı belediyecilik anlayışının temeline işaret eden Başkan Gürkan, "Sivil Toplum Örgütleri olsun, Meslek Örgütleri olsun, derneklerimiz olsun, kanaat önderleri ve yerel önderleri ile onlarla birlikte şehrin ortak aklını oluşturup ve şehri o şekilde yönetmek, şehrin yol haritasını ve yön pusulasını o şekilde belirlemek amacıyla biz bu yola çıktık. Şu andaki çalışmalarımızda o boyuttadır. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarımızda gerek Esnaf Odası başkanımız, gerek Ziraat Odası başkanımızın çok yakın ilgi ve alakalarını gördüm. Desteklerini gördüm. Bu vesile ile kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah birlik, beraberlik içerisinde Battalgazi'mizi mazisine layık istikbale hazırlayacağız" şeklinde konuştu.

TARİHİNE SAHİP ÇIKAN BİR BAŞKAN
Battalgazi Esnaf Odası Başkanı Adil Culha ise Selahattin Başkanın Battalgazi için gösterdiği çabaya teşekkür ederek, "Kendileriyle gerçekten gurur duyuyoruz. Tarihine sahip çıkan ve tarihine sahip çıktığı gibi birde geleceğe aktaran bir belediye başkanımız olarak her zaman örnek aldık. Kendilerinin desteğini Esnaf ve Sanatkarlar camiası olarak her zaman hissettik hissediyoruz. Hiç bir zaman bizi yalnız bırakmadılar. Belediye Başkanımızın bu çabalarından dolayı gerçekten çok fazla katkı sağlayamadık ama, her süreçte yanındayız kendisinin. Bütün projelerine destek verme gayreti içerisindeyiz. STK'lara göstermiş olduğu önemden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!