dore okulları
Malatya
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    35.20
  • ALTIN
    2248.4
  • BIST
    8718.11
  • BTC
    66067.28$

Ortak derdimiz Malatya


Ortak derdimiz Malatya
CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette Battalgazi'yle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Kiraz, 'Dolayısıyla bu bölgede hizmet etmek gerçekten kolay değil. Bu bölgede başkanımız önemli hizmetler gerçekleştiriyor. Bu ağır yükün altından kalkmak için önemli mücadeleler veriyor. Hem kendisine başarılar dilemek için, hem de Battalgazi ilçesinde bize de ulaşan, vatandaştan gelen sorunları kendilerine iletmek için bu tür ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Hepimizin ortak derdi Malatya' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ/MALATYA

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette, Battalgazi ilçesine yapılan hizmetler ve ilçenin sorunları konuşuldu.Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Başkan Gürkan'ın Battalgazi ilçesine önemli hizmetleri kazandırdığını belirterek, “Battalgazi birçok ilden büyük olan bir bölge. Dolayısıyla bu bölgede hizmet etmek gerçekten kolay değil. Bu bölgede başkanımız önemli hizmetler gerçekleştiriyor. Bu ağır yükün altından kalkmak için önemli mücadeleler veriyor. Hem kendisine başarılar dilemek için, hem de Battalgazi ilçesinde bize de ulaşan, vatandaştan gelen sorunları kendilerine iletmek için bu tür ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Hepimizin ortak derdi Malatya" dedi.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYALIM
Malatya'ya hizmet götürmek için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Kiraz, "Battalgazi bölgesinde başkanımızla iyi ilişkilerimizi her zaman sürdürüyoruz. Dönem dönem bu tür görüşmeler yapıyoruz. Bölgeye gidecek tüm hizmetleri kendisiyle görüşerek ve başkanımızın destekleriyle birçok noktada önemli hizmetleri sağlamaya çalışıyoruz. Kendisine kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

PROBLEMLERİ BİZE İLETİN
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, istişarenin önemine dikkat çekti. Başkan Gürkan, "Kendilerinin görüş ve düşünceleri ve sahada gördükleri problemleri bizlere iletmeleri bizim açımızdan artı bir değerdir. İletişim kanallarının açık olması her görüş ve düşünceden insanların sorunlarını bizzat kendi ağzından bize iletmeleri ve onların çözüm noktasında da bizim tutum ve davranışlarımız çok önemlidir. İl başkanımızla zaman zaman fikir alışverişi ve istişarelerde bulunuyoruz. Bizim ortak değerimiz Malatya, bunun için partiler üstü olarak çalışmalıyız. Bu anlamda biz bu anlayış içinde tutum ve davranışlarımızı sürdürüyoruz. CHP İl Başkanımızın da zaman zaman gelip bizimle birlikte istişarelerde bulunması bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Kendilerinin görüş ve önerilerini her zaman dikkate alıyoruz. Bundan sonraki süreçte de dikkate almaya devam edeceğiz" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!