dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    35.00
  • ALTIN
    2434.5
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64529.95$

Özcan Yurdalan Malatya'ya geliyor


Özcan Yurdalan Malatya'ya geliyor
Fotoğraf Sanatçısı Özcan Yurdalan, MAFSAD’ın konuğu olarak Malatya’ya gelecek.
Narin

Özcan Yurdalan, 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Levent Vadisi'nde gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Malatya Fotokamp” kapsamında sanatseverlere yönelik çeşitli faaliyetler yapacak.

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) Başkanı İnan Orhan, Özcan Yurdalan'ın önemli bir fotoğraf sanatçısı olduğunu, bunun yanında birçok kitap yazdığını, fotokamp kapsamında hayranları için kitaplarını imzalayacağını, Özcan Yurdalan dışında birçok fotoğraf sanatçısının da fotokampa geleceğini belirtti. Orhan, yurdun birçok yerinden fotoğrafseverlerin, doğaseverlerin, bisikletçilerin, gezmeyi sevenlerin bu kampta buluşacağını, kampta çadır açıp konaklayanların sabah, öğlen ve akşam yemeklerini ücretsiz karşılayacaklarını ifade etti. Fotoğraf Sanatçısı Özcan Yurdalan'ın, fotokamp kapsamında üç söyleşi gerçekleştireceğini de aktaran Başkan İnan Orhan, “Türkiye'de bu kadar kapsamlı bir fotokamp çalışmasının Malatya'da, Akçadağ ilçesine bağlı Levent Vadisi'nde yapılıyor olması, Malatya için çok önemli bir gelişme ve kazanım” dedi.

Başkan İnan Orhan, “Fırat Kalkınma Ajansı'nın finanse ettiği proje Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Arapgir Belediyesi, Akçadağ Belediyesi, Battalgazi Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi, Darende Kaymakamlığı, Doğanşehir Belediyesi, Akçadağ Nitelikli Kalkınma ve Toplumsal Dayanışma Derneği (ANKA), Yazıhan Belediyesi, Selen Ofset, Karakaya Oto Bakım Servisi, Gözde Kışla Hastanesi, Parantez Ortaokul Koleji, Malatya Hilton, Levent Vadisi ve Seyir Terası Kalkındırma ve Koruma Derneği ile Yazıhan Kültür Sanat ve Eğitim Derneği-YAZDER'in destekleriyle yürütülüyor. Ayrıca fotokamp hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0 505 579 5213 nolu telefondan bilgi alabilirler. Fotokamp için oluşturulan www.malatyafotokamp.org adlı web sitesinden, Facebook'ta oluşturulan Uluslararası Malatya Fotokamp adlı gruptan ve MAFSAD'ın Facebook'taki grubundan ayrıntılar incelenebilir, [email protected]'a mail atıp daha detaylı bilgi de istenebilir” bilgisini verdi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!