dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    35.00
  • ALTIN
    2459.5
  • BIST
    9896.75
  • BTC
    64460.56$

Özdemir'den sezon değerlendirmesi


Özdemir'den sezon değerlendirmesi
Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya amatörde geçen bir yılı değerlendirdi.
Narin

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya amatörde geçen bir yılı değerlendirdi.

Malatya ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, 5 Eylül 2015 tarihinde başlayan ve 5 Haziran'da tamamlanacak olan amatör sezonunu değerlendirdi. Amatörde bütün liglerde bir sezon boyunca kıyasıya bir mücadele yaşandığını belirten Özdemir, "Bütün liglerimiz iyi geçti ve kazasız belasız bitti. Futbolda özellikle 1. Amatör Kümede kıyasıya bir mücadele vardı, Bunun yanı sıra alt gruplarda da çok büyük mücadeleler yaşandı. Grup müsabakaları halen devam ediyor. Malatya'da genç kategorilerde şampiyon olan takımlarımız ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarını bitirdiler. Bu sene 2. Amatör kümeyi yeni bir düzenleme yaparak 18 takımla birlikte başlattık. Bu yıl dört takım 1. Amatör Kümeye çıkacak" diye konuştu.

Özdemir, İnönü Üniversitesinin bu sene 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükseldiğini hatırlatarak "BAL'da bu sene bir kan değişikliği oldu. İnönü Üniversitesini de bu vesile ile tebrik ediyorum" dedi. Özdemir, bu sene amatörde U12 guruplarını da başlattıklarını söyleyerek, "Bunu ilk defa yapıyoruz, çocuklarımızı çim saha ile buluşturmak için müsabakaları çim sahada yaptık. Sağ olsunlar Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Bölge Müdürümüz Fahrettin Eserdi Bey de bize gerekli desteği verdi. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu sene ayrıca Malatya'da Futsal Lig'i de yaptık. Futsal Ligi'nde de Karakavak takımımız şampiyon oldu ve dışarıda ilimizi temsil etti" ifadelerini kullandı. 2015-2016 sezonunda Salon Sporlarında da önemli faaliyetler yürüttüklerini aktaran Özdemir, "Bizim sadece futbol branşında değil tüm branşlarda 90'a yakın kulübümüz var ama Malatya'da faal kulüp sayımız şu anda 123 tane. Haziran'ın 15'ine kadar da salon sporlarımızdaki bütün faaliyetlerimizi bitireceğiz" diye konuştu. Özdemir, son olarak önümüzdeki günlerde Amatör sporlar ile alakalı Başkanlar Kurulu Toplantısının yapılacağını kaydederek, "Ben ve TFF Bölge Müdürümüz Fahrettin Eserdi Bey Amatör Kurul üyesiyiz. Biz bu toplantıya katılacağız ve Malatya'daki problemlerimizi ve sıkıntılarımız bu toplantıda dile getireceğiz, inşallah bizim açımızdan güzel bir toplantı olur" şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!