dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2499.9
  • BIST
    9669.88
  • BTC
    64551.35$

Özhan, seçim çalışmalarına devam ediyor


Özhan, seçim çalışmalarına devam ediyor
Taha Özhan: İnsanlarımızın diniyle alay ettiler...
Narin

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan 2002 öncesinde yaşananlara dikkat çekerek, “Biz insanlarımız alınlarının teriyle bile para kazanamadığı dönemleri yaşadık. Ülkeyi bitirdiler, ortada sermaye de yoktu ortaya konulabilecek bir hizmette. Olmayanların üzerine bir de insanlarımızın kimliğiyle, diliyle, diniyle alay ettiler” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, seçim çalışmaları kapsamında Saray Mahallesi'ni, Emekliler Parkı çevresini ve 2. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları gezdi. İlk olarak Saray Mahallesi'ni ve Emekliler Parkı çevresini ziyaret eden Taha Özhan, vatandaşlardan destek ve dua istedi.

“28 ŞUBAT'TA NELER YAŞANDIĞI HALA AKILLARDA”

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından 2. Organize Sanayi Bölgesine geçen ve oradaki fabrikaları ziyaret eden Özhan, işçilerle öğle yemeği yedi. Yemekten sonra bir konuşma yapan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, “Buradaki kardeşlerimin hepsi emekçi, alınlarının teriyle rızkını kazanmak isteyen kişiler. Sizler memleketin nereden gelip, nereye gittiğini en iyi bilenlersiniz. Bizler çok kötü zamanlar geçirdik millet olarak. Bunun en zalimane ve dramatik olanı insanlarımız alınlarının teriyle bile para kazanamadığı dönemlerin olması. Ülkeyi bitirdiler, ortada sermaye de yoktu, ortaya konulabilecek hizmette. Olmayanların üzerine bir de insanlarımızın kimliğiyle, diliyle, diniyle alay ettiler. Bunların üzerinden çok zaman geçmedi. 28 Şubat'ta memleketimizde neler yaşandığı hala akıllarda. Eğitim, sağlık, ulaşım gibi konularda ne durumdaydık? Felaket noktada, berbat durumdaydık. Sanki ülke yeterince sıkıntı içinde değilmiş gibi üstüne üstlük insanların iradesiyle seçtikleri hükümeti darbeyle yıktılar, bununla da kalmadılar en sıradan vatandaşımızın evine bile girip, müdahale ettiler” ifadelerine yer verdi.

“AMAÇLARI ÜLKEYİ FELAKETE SÜRÜKLEMEK”
“AK Parti iktidarıyla biz yeni bir kavramdan bahsediyoruz, ‘Yeni Türkiye'den bahsediyoruz” diyen Taha Özhan, “Bunu cesaretle söylüyoruz. Bunu inanarak söylüyoruz. Buna vatandaşlarımız da teveccüh ediyor. 13 yılda Türkiye, büyük aşamalar kaydetti. Ama hala büyük sıkıntılar var. Şimdi koalisyon istiyorlar. Amaçları ülkeyi felakete sürüklemek. AK Parti'nin alternatifi ne CHP ne MHP ne de HDP'dir. Bizim alternatifimiz 3 şey: Birincisi kriz, ikinci koalisyon, üçüncüsü de kaos. Diğer partilerin bunların dışında getirebileceği hiçbir şey yok” diye konuştu.

“BÜTÜN ÜMMETİN GÖZÜ BU SEÇİMDE”

7 Haziran seçiminin sadece Türkiye'nin seçimi olmadığına da dikkat çeken AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, “Bu seçim ümmetin seçimi. 7 Haziran seçimi Ümmet-i Muhammed'i ilgilendiriyor. Özellikle son 7-8 yılda ümmetin nefes alabildiği, destek gördüğü ve sığınabildiği tek yer Türkiye'dir” dedi.

Özhan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Seçim akşamını, bizden daha büyük bir heyecanla yürekleri titreyerek Gazze izleyecek. Kahire, Myanmar, Somali izleyecek. 25 yıldan sonra ilk defa bir uçak indi Somali'ye, ‘Recep Tayyip Erdoğan' diye bir isim gitti açlıktan ölenlerin arasına. Oraya gittik ve 2 milyara liraya yakın yardım yaptık. Herkesin karnını doyurmamız zaten söz konusu değil. Ancak oradaki insanlara bir umut doğdu. Somaliler, ‘Bir yerden başlayabiliriz' dediler. Bütün ümmetin gözü bu seçimde. Adamlar seçim beyannamesinde seçim vaadi olarak bizlere mülteci olarak sığınan Suriyeli kardeşlerimizi ‘Geri göndereceğiz' diyorlar. Bu insanlar mülteciliği tercih ettikleri için mülteci olmadılar. Şu ana kadar resmi rakamlara göre 3 bin kişi hayatını kaybetmiş. Yine 200 bine yakın kayıp Suriyeli var. Yarım milyon insanı hayatını kaybetti. CHP çıkmış ‘Suriyelileri geri göndereceğiz' diyor. İşte bu noktada 7 Haziran'da vereceğiniz karar, kalben bağlı olduğumuz ümmetin bütün ülkelerindeki mazlumları etkileyecektir.”

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!