dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2498.3
  • BIST
    9440.8
  • BTC
    64682.49$

Partimizin yüzde 85Â'lik oy oranını yüzde 95 yapacağım


Partimizin yüzde 85Â'lik oy oranını yüzde 95 yapacağım
Ak PartiÂ'nin Pütürge Belediye Başkanı Aday Adayı olmak için çalışmalara başlayan Mehmet Karakaş, Â'Tek amacımız PütürgeÂ'de Ak Partimizi yüzde 95Â'le iktidar yapmaktır. Bunu başaracağımıza ve başbakanımıza hediye edeceğimize sonuna kadar inanıyorum.Â' dedi.
Narin

Malatya Time'a özel açıklamalarda bulunan Mehmet Karakaş, “Pütürge Belediye Başkanı Aday Adayı olarak hepimizin amacı ortaktır. Kritik bir süreçten geçen ülkemizin Başbakanı sayın Recep Tayyip Erdoğan büyük bir sorumluluk almıştır. Biz de sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımıza destek olmak adına aday adaylığımızı açıkladık. Biliyorum ki bütün aday adayı kardeşlerimin de amacı bu yöndedir.” İfadelerini kullandı.

Pütürge'nin CHP'nin kalesi gibi gösterilmeye çalışıldığının altını çizen Mehmet Karakaş, “Genel seçimlerde yüzde 85 gibi ezici bir çoğunlukla birinci parti çıkan Ak Partimiz, önümüzdeki seçimde yüzde 95 oy oranıyla yine birinci parti olarak çıkacaktır. “Halkın içinde olduğumuz ve sıkıntıları yakinen bildiğimiz için, bize teveccüh gösterdiler. Aday adayı olmam konusunda yoğun talepler aldım. Bu talepleri daha sonra çeşitli toplantılarda istişare ettim. Ayrıca Pütürge teşkilatımızla ilgili olarak ortaya atılan iddialara da cevap niteliğinde bir sürece girdim. Teşkilatımızın birkaç kişinin ipoteği altında olduğu, bir iki kişinin haricinde kimsenin sözünün geçmediği gibi iddialar vardı. Aday adayı olan arkadaşlarımın bazılarının ipoteği altında olduğu iddiaları teşkilatımızı olduğu kadar beni de rahatsız etmişti. Aday adayı olmamdaki en büyük etken, halkımın bana gösterdiği teveccühten ziyade bu iddiaların asılsız olduğunu göstermektir.” Şeklinde konuştu. 

Ak Parti Pütürge Teşkilatı'ndaki kara bulutları dağıtmak istediğini söyleyen Mehmet Karakaş, Pütürge'nin 28 köyünün toplu ulaşımını sağlayan biriyim. Halkın büyük ilgi ve teveccühü ile karşılaştım. Malatya'nın Büyükşehir Statüsüne alınmasıyla Pütürgemiz de bazı nimetlerden yararlanacaktır. Bu süreçte merkezi yönetimin ilgisini üzerimizde hissetmemiz gerekiyor. Ulaşım ve tekstil işiyle iştigal eden biri olarak, Pütürge'nin sorunlarını yakinen biliyorum. Özellikle yollarla ilgili bazı sıkıntılar var. Yollarımızın durumu belli. Acil eylem planlarımızın içinde yollar ilk sırayı almaktadır.” İfadelerini kullandı.

ESKİ HESAPLARIN ÜSTÜNE SÜNGER ÇEKTİK

Mehmet Karakaş, “Burada eski adayları veya partimizin tercihini sorgulamamı kimse beklemesin. Ak Parti Pütürge İlçe Teşkilatı, büyük bir özveriyle çalışıyor. Geçmişe bir sünger çekerek, önümüzdeki seçime hazırlanıyoruz. Hazırlıklarımızın son basamağına gelmiş durumdayız. Önümüze bakmaya devam edeceğiz. Yaklaşık olarak 6 ay gibi bir süre var. Bu süreci güçlenerek atlatacağımızı biliyoruz. Allah'ın izniyle herkes bunu görecektir.” Dedi.

HİÇ KİMSENİN PROJELERİNİ ALMADIK

Şu ana kadar projeler hazırlamaya ağırlık verdiklerini anlatan Mehmet Karakaş,” Bazı projeler hazırladık. Hiç kimsenin projelerini değil, kendi projelerimizi açıklayacağız. Amaç tamamen Pütürge'nin kazanılması içindir. Diğer arkadaşların projelerinin çok maliyetli olduğunu iddia edenler var. Bizim projelerimiz ilk etapta o kadar maliyetli projeler olmayacak. Biz kanaat önderlerimiz ve muhtarlarımızla istişare ederek projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Cumhuriyet döneminin başından bugüne kadar maalesef başlanıp da yapılmayan projeler de var. Öncelikle bunları bitirmek istiyoruz. Eksik projeleri hayata geçirerek,  kalkınmaya yardımcı olacağımıza inanıyorum. Daha önce de dediğim gibi muhtarlarımız ve kanaat önderlerimizle istişarelerle olmazsa olmaz projeleri hayata geçireceğiz.” Dedi.

TEŞKİLATIMIZ SAPA SAĞLAM AYAKTA

“Teşkilatımızda kesinlikle sorun veya sıkıntı yoktur” sözleriyle konuşmasına devam eden Mehmet Karakaş, “Biz aday adaylığımızı açıkladığımız zaman hiçbir kopukluk olmamıştır. İstanbul gibi büyük şehirlerden aday adayı olan arkadaşlarımızın her biri diğerinden değerli arkadaşlarımızdır. İşlerini güçlerini bırakıp burası için çalışmaya başlamışlardır. Biz de onlardan biriyiz. Bizden başka bir kardeşimize görev verilirse kesinlikle onunla beraber çalışacağız. Teşkilatımızda sürekli bir istişare yapılmaktadır. Teşkilat hiç kimsenin ipoteği altıda değildir. Amacımız tamamen partimizi Pütürge'de bir numara yapmaktır.” ifadelerini kullandı?” dedi.

EL ELE VEREREK, PÜTÜRGE'Yİ DAHA MODERN BİR HALE GETİRECEĞİZ

“Pütürgelilerle el ele vererek Pütürge'yi daha modern bir ilçe yapmayı hedefliyoruz. Halkımızla iç içeyiz.” diyen Karakaş, taşımacılık yaptığımız için halkımızın bütün birebir görüyoruz. Amacımız tamamen Pütürge'yi kazanmaktır. İşini gücünü bırakıp buraya gelen arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!