dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2495.5
  • BIST
    9463.11
  • BTC
    64433$

Şahin: Yeni anayasayı yapacak iradeyi bulacağız


Şahin: Yeni anayasayı yapacak iradeyi bulacağız
AK Parti Malatya Milletvekili Adayları, Hasan Varol Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Narin

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları, Hasan Varol Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri, “Sizinle gurur duyuyoruz” sloganları atarak, milletvekili adaylarına destek verdiler.

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Günde iki mahallede toplantı yapan milletvekili adayları, Hasan Varol Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin önemli olduğuna değindi. Önlerindeki genel seçimin geride kalan 9 seçimin anası niteliğinde olduğunu ifade eden Kahtalı, “Ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bütün arkadaşlarımızın sandığa gitmesi gerekiyor. Bu da yetmez, herkesi sandığa götürmemiz gerekiyor. Bu defa bir oyun çok önemi var. Hem sandığa gidelim hem de arkadaşlarımızı, dostlarımızı ve yakınlarımızı telkin edelim dedi.

“SÖZDE MİLLİYETÇİLİK YAPMIYORUZ”
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, birileri gibi sözde milliyetçilik yapmadıklarını belirterek, paranın değerini koruyarak, parada altı sıfır atarak, enflasyonu azaltarak, faizleri indirerek, pasaporta kıymet getirerek, 'önce insan' diyerek milliyetçilik yaptıklarını kaydetti. Tüfenkci, “Biz hep birlikte Türkiye'yiz, bize her yer Türkiye. Biz, Malatya'nın her yerine hizmeti eşit, adil götürmek için gecemizi gündüzümüze katıyorsak, bütün Türkiye'de aynı hizmeti yapmak istiyoruz. Onun içinde bizler güçlü bir şekilde gelmek istiyoruz” diye konuştu.

“KAZANIMLARIN DEVAM ETMESİ LAZIM”
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve Malatya Milletvekili Adarı Taha Özhan da, eski Türkiye'ye geri dönmek istemediklerini kaydederek, eski Türkiye'ye geri dönmemek için büyük hizmetler yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini belirtti. Özhan, sadece Malatya'ya son 13 yılda 13 milyar TL yatırım yaptıklarını kaydederek, “2002 yılına kadar bizden önce rahmetli Turgut Özal'ın kısa bir dönemini hariç tutarsanız, bütün Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmış yatırım bu rakamın 3'te 1'i kadar değildir. 80 yılda bizim yaptıklarımızın 3'te 1'ini yapamamışlardır. Biz, 13 yılda 13 milyar TL yatırım yaptık. Bunlar telaffuzu çok kolay ama 80 yılda bulunamayan rakamlardır” şeklinde konuştu.

“YENİ ANAYASAYI YAPACAK İRADEYİ BULACAĞIZ”
AK Parti Malatya Milletvekili ve Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, anayasayı yeni baştan yapmak istediklerini, bu nedenle de 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin büyük önem taşıdığını ifade etti. Yeni anayasayı yapmak için bir irada ortaya koyduklarını dile getiren Şahin, “Bunların hiçbir tanesinde o irade yok. Bugüne kadar bunların mazine bakın ancak darbe dönemlerinde, darbecilerin yapacağı bir anayasayla bu ülke edilir diye genel başkanları her seferinde söylüyorlar. Ama biz bununla ilgili gereken bütün adımları attık. İşte yeni baştan, Allah'ın izniyle 400 milletvekiliyle yeni anayasayı değiştirecek iradeyi biz bulacağız” ifadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!