dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.0
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70318.52$

Şer odaklarının cesareti kırılacak


Şer odaklarının cesareti kırılacak
Bugüne kadar milletin seçtiği hiçbir hükümetin rahat bırakılmadığını belirten AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı 'Her seferinde milletin gücünü paylaşmaya çalıştılar. Ancak 16 Nisan'la birlikte kimse milletin gücünü paylaşmaya bir daha cesaret edemeyecek' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan referandum çalışmaları doğrultusunda mahalle toplantılarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder'den oluşan AK Parti heyeti, Büyük Hüseyinbey ve Saray Mahallesinde ortak mahalle toplantısı düzenledi.

HİZMETLER MALATYA'YI FARKLI BİR NOKTAYA GETİRDİ
Toplantıda ilk sözü alan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, yapılan çalışmalar ve hizmetlerle Malatya'nın farklı bir konuma geldiğini ifade ederek, dışarıdan gelen herkesin bu farklılığı dile getirdiğini belirtti. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin 2 bin kilometrenin üzerinde asfalt çalışması yaptığını belirten Güder, "Yeraltı şebekeleri ağlarında binlerce metrelik çalışmalar yapıldı. Battalgazi Belediyesi de kendi bölgesinde milletimize hizmet etmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu, Malatya'mız için gurur verici bir durum" şeklinde konuştu.

3 YILDA HİZMETE DOYDUK
16 Nisan'da Malatya'nın kendine yakışanı yapacağına inanan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Battalgazi Belediyesi olarak 3 yılda önemli hizmetler yaptıklarını anlattı. Başkan Gürkan, Malatya'yı mazisine layık şekilde bir istikbale hazırladıklarını söyledi.

HERKES ESKİ GÜNLERİ İYİ BİLİR
Mahalle sakinlerine hitap eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye'nin önemli bir seçimin arifesinde olduğunu belirterek, "AK Parti iktidarları döneminde hep birlikte yapılan hizmetleri gördük, görmeye de devam ediyoruz. AK Parti son 80 yılda yapılan hizmetlerin daha fazlasını 15 yıllık sürede hayata geçirmiştir. Üstelik bunu da dünya ekonomisi kriz içerisindeyken başarmıştır. AK Parti öncesini düşündüğümüz zaman bu ülkenin siyasi olarak hiç krizden çıkmadığını ve iki senede bir ekonomik krizler yaşandığına şahit oluruz. Ülke ekonomisinin tabana vurduğu o günleri herkes çok iyi hatırlar. O kriz dönemlerinde bu ülkenin gelirlerinin yüzde 80'i faize gidiyordu. Dolayısıyla AK Parti'yle birlikte Türkiye büyük bir kalkınmayı ve büyümeyi yakalamış oldu" şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZA SÖZ VERDİK
16 Nisan'daki referandumla geleceğin garanti altına alınacağını söyleyen AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise Büyük Hüseyinbey ve Saray Mahallesi'nde yüzde 73 oranında oy aldıklarını hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya ziyaretinde oy hedefini ortaya koyduğunu belirten Kahtalı, "Çok şükür Malatya, Cumhurbaşkanımızı hiçbir zaman mahcup etmedi. İnşallah Malatya referandumda da Cumhurbaşkanımıza verdiği sözü tutacak ve Avrupa Malatya'nın 'evet' oyları ile inleyecek" ifadelerini kullandı.

TEZGAHLARA GEÇİT VERİLMEYECEK
Yeni sistem sayesinde artık darbelere, tuzaklara, tezgahlara geçit verilmeyeceğini de vurgulayan Başkan Kahtalı, "Hepinizin şahitlik ettiği üzere bugüne kadar milletin seçtiği hiçbir hükümeti rahat bırakmadılar. Her seferinde milletin gücünü paylaşmaya çalıştılar. İnşallah 16 Nisan'la birlikte kimse sizin gücünüzü paylaşmaya bir daha cesaret edemeyecek" şeklinde konuştu. Mahalle toplantısında son olarak konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise AK Parti'nin bütün seçimlerden milletin desteğiyle zaferle çıktığını anımsattı. Mevcut sistemin tıkanıklığa neden olduğunu belirten Milletvekili Şahin bu tıkanıklığın ise yeni sistemle aşılacağını ifade etti.

TÜRKİYE'NİN YOL HARİTASI
16 Nisan'daki referanduma katılımın çok yüksek olmasını beklediklerini de dile getiren Şahin, "16 Nisan Halk Oylaması, ne Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ne MHP'nin ne CHP'nin ne de başka bir partinin seçimi değil. Bugüne kadar yapmış olduğumuz seçimlerden çok daha farklı bir seçim ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. Bu seçimle gencecik yavrularımızın geleceğini teminat altına alacağız ve inşallah hep birlikte Türkiye'nin yol haritasını belirleyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!