dore okulları
Malatya
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.60
  • ALTIN
    2489.4
  • BIST
    9549.24
  • BTC
    62019.18$

Son periyodda dikkatli olmalıyız


Son periyodda dikkatli olmalıyız
Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Şanlıurfa maçını kazandıktan sonra Manisaspor karşılaşmasına odaklandıklarını belirtti. Buz, ligde son periyoda girildiğini hatırlatarak, herkesin dikkatli olması gerektiğini söyledi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Şanlıurfaspor maçını kazandıkları için mutluluk duyduğunu söyleyen Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, ligde son periyoda girildiğini hatırlatarak, herkesin dikkatli olması gerektiğini söyledi. Takımının şu an Manisaspor maçına konsantre olduğunu kaydeden Buz, “Ben her zaman şunu söylüyorum; hesabı Cenabı Allah yapar. O yüzden şimdilik tek hesabımız önümüzdeki Manisaspor müsabakası. Biz kendi işimizi yapacağız, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ondan sonra da mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu.

KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Evkur Yeni Malatyaspor'da Manisaspor maçının hazırlıkları sürerken, Teknik Direktör İrfan Buz, İnönü Stadı'nda yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şanlıurfaspor maçını kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten Buz, “Rakiplerimiz bu hafta puan kaybettiler, o yüzden Şanlıurfa maçı bizim açımızdan çok önemliydi. Kazanmak durumundaydık ve öyle de oldu. Maçtan 3 puanla ayrıldık, bundan dolayı mutluyuz. Ben maçta bize destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Taraftarların ne kadar önemli olduğunu bu müsabakalarda gördük. Başakşehir Kulübü'ne de bize statlarını verdikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MANİSASPOR MAÇINI ÇOK CİDDİYE ALIYORUZ
Manisaspor maçını ciddiye aldıklarını kaydeden Buz, “Manisaspor maçına şu an konsantre olmuş durumdayız. Manisa gerçekten iyi oynayan ve çok kontra atağa çıkan, önemli futbolculara sahip bir takım. Biz bu maçı çok ciddiye alıyoruz. Bu maçtan da 3 puan almak istiyoruz” dedi.

HERKESİN ÇOK DİKKATLİ OLMASI LAZIM
Buz, Osman Fırat'ın Şanlıurfa maçında kırmızı kart görmesi ile ilgili olarak da, “Ben yalnız şunu söylemek istiyorum; herkesin bu konuda hakkaniyetli olması lazım. Artık ligde son periyota girdik, herkesin sinirleri çok gergin. O yüzden başta hakemlerimiz olmak üzere herkesin çok dikkatli olması lazım” ifadelerini kullandı.

MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ
Buz, maç maç ilerlemek istediklerini sözlerine ekleyerek, “Ben her zaman şunu söylüyorum; hesabı Cenabı Allah yapar. Biz buraya kadar maç maç geldik. O yüzden şimdilik tek hesabımız önümüzdeki Manisaspor müsabakası. Biz kendi işimizi yapacağız, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ondan sonra da mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu. Takımdaki sakatlıklar hakkında da bilgi veren Buz, Pereira ve Ferhat Kiraz'ın sakatlıklarının düzeldiğini ifade ederek, “Her iki futbolcumuzu Urfa maçında riske etmek istemedik, çünkü çok önemli müsabakalara çıkacağız. Öyle gözüküyor ki her iki futbolcumuz da bu hafta bize katılacak. Şu anda Caner'de bir sıkıntı var, onun da MR'ı çekilecek. İnşallah bu sakatlıkların da üstesinden gelip yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!