dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2311.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70864.44$

'Şu ana kadar 1 Milyon topladık'


'Şu ana kadar 1 Milyon topladık'
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek:Verilen sözlerin karşılığını bir ay içerisinde alacağımızı düşünüyorum
Narin

MALATYA TIME / ÖZEL HABER

PTT Birinci Lig'de kalma hedefiyle sezona başlayan ve bu hedefini tutturan Yeni Malatyaspor, önümüzdeki ay mali kongreyle olağan kongreyi birleştirme kararı aldı. Sarı-kırmızılı kulübün tüzüğü gereği Mayıs sonunda veya Haziran'ın ilk haftasında Mali Kongre'sini gerçekleştirmesi gerekirken, kulüpte kongrenin gündeminin ise bir hayli yoğun olması bekleniyor.

KULÜP, KONGREYE HAZIRLANIYOR

Mali kongrede 2015 - 2016 sezonu harcamaları, delegelerin oylarıyla aklanmaya çalışılacak. Gelecek sezon için belirlenen şampiyonluk hedefi için tahmini bütçe de açıklanacak. Kulübün yönetim kurulu üyeliği ve delegeliği için bazı maddelerde tüzük tadilatının da gündeme gelebileceği kongrede için kulüpte hummalı bir çalışma başladı. Kulüp BaşkanıAdil Gevrek, özellikle gelir gider dengesinin oluşturulması, mevcut kadrodaki oyuncuların alacakları ve tahsil edilebilecek gelirlerin elde edilmesi için de yoğun bir çaba harcıyor.

MALATYA'YA VE MALATYALILARA HİZMET EDECEK HERKES ADAY OLABİLİR

Kongrede kendi ismiyle birlİkte bazı isimlerin de zikredildiğini söyleyen Adil Gevrek, “Önümüzdeki kongre için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.” dedi.  Güçlü bir yönetim kuruluyla birlikte önümüzdeki dönemde de devam edeceklerinin altını çizen Adil Gevrek. “Allah'ın izniyle yolumuza devam edeceğiz. Burası Malatyaspor'dur. Bizim babamızın çiftliği değil. Bizden daha iyisini yapacağına inanan gelip “Ben de adayım” diyebilir. Bu kulübün divan kurulu var. Delegeleri var. Belediye başkanı var. Bugüne kadar hizmet etmiş insanları var. Mutlaka işin sonunda Büyükşehir Belediye Başkanımız  son kararı verecektir. Burada kimin aday olduğuyla veya olmadığıyla ilgili herhangi bir görüşüm yoktur. Kim daha iyi hizmet edecekse o başkan olması gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. 

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Yeni Malatyaspor'a Destek Gecesinde 2 bin 770 bin liralık bir destek sözü aldıklarını hatırlatan Adil Gevrek, “Şu anda bu verilen sözün 1 milyon lirasını kulübümüzün kasasına koyduk. Mali kongreyle olağan genel kurulu birlikte yapacağız. Kongremizin olduğu tarihe kadar verilen sözlerin karşılığını göreceğiz” şeklinde konuştu.

YENİ MALATYASPOR'A DESTEK GECESİNDE VERİLEN SÖZLERİN AKIBETİ NU OLDU?

Yeni Malatyaspor'a destek listesi oluşturuldu. Bu listede, “Hasan Kan (55 bin), Arif Karaca (250 bin), Cemal Akmercan (500 bin), Tayfun Yalçın (150 bin), Hazreti Akdemir (150 bin), Adil Üstündağ (100 bin), MASTÖB (250 Bin), MİAD Yunus Akdaş (150 bin), Mehmet Conger (100 bin), Adnan Başdemir (100 bin), Ahmet Çalık (100 bin), Aziz Yeniay (50 bin), Mikail Sülük (25 bin), Mehmet Polat (25 bin), Mustafa Akboğa (100 bin), Şahin Metin (25 bin), Şenol Karadoğan (10 bin), Mehmet karaman (10 bin), Abbeyk Kaya (10 bin), Abuzer Oran (50 bin), Korkut Koray Yalça (35 bin), Nevzat Er (10 bin), Ekrem Candan (25 bin), Turgut Zontul (10 bin), Ahmet Özpolat (10 bin), Damla Triko (10 bin), Mehmet Kolay (10 bin), RamazanTaşoğlu (5 bin) ve Serkan Güleren (5 bin) isimleri yazıldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!