dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9093.72
  • BTC
    70160.99$

“Takımımız izlerken zevk aldık”


“Takımımız izlerken zevk aldık”
Yeni Malatyaspor’da yeniden liderliğe yükselmenin sevinci yaşanıyor.
Narin

TFF 1. Lig'in 6. haftasında sahasında Balıkesirspor'u 2-1 yenerek geçen hafta Göztepe'ye kaptırdığı liderliği yeniden alan Yeni Malatyaspor'da sevinç hakim.

Yeniden liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını belirten Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, önlerinde uzun bir maraton olduğunu, 2 yıl içerisinde Süper Lig'e çıkmak istediklerini söyledi.

“Takımımız izlerken zevk aldık”

İHA muhabirine Balıkesir galibiyetini değerlendiren Gevrek, “Teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve elbette ki taraftarlarımız tebrik ediyorum. Güzel bir galibiyet aldık. Bugün Balıkesir karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Takımımız izlerken zevk aldık. Rakibi de kutluyorum. Seyri çok güzel bir maçtı. İnşallah taraftarımız bu şekilde takımına sahip çıkmaya devam eder. Tabi iş adamlarımızın, Malatyalıların kısacası herkesin sahip çıkması gerekiyor. Eğer zafere ulaşmak istiyorsak, bu birliği beraberliği sağlamamız lazım. Biz takım olarak, yönetim olarak bu birlikteliği sağladık” dedi.

“İki yıl içerisinde şampiyon olmak istiyoruz”

Gevrek, önlerinde uzun bir maraton olduğunu, iki yıl içerisinde şampiyon olmak istediklerini kaydederek, “Maraton uzun. İki yıl içerisinde şampiyon olmak istiyoruz. Bu yıl olsa daha güzel olur. Tabi Süper Lig farklı bir lig. Ama bu şehir büyük bir şehir, büyük bir camiadır. Daha önce Süper Lig Görmüş bir camiadır. Malatya Süper Lig'i hak eden bir şehir. Ben inanıyorum ki birlik beraberlikle Malatya hak ettiği yere gelecektir” diye konuştu.


Yeni Malatyaspor Asbaşkanı Aziz Yalçınkaya, “Geçen hafta kaybettiğimiz liderliği geri aldığımız için çok mutluyuz. Her şey güzel olacak” dedi.

Balıkesirspor karşısında ortaya çok iyi bir oyun koyduklarını belirten Yalçınkaya, “İnanın maçın sonucu 4 ya da 5-0 olabilirdi. Yani şu demek oluyor, gerçek kadromuzla çıktığımız zaman, geçen hafta kaybettiğimiz liderliği geri aldık. Biz birlik beraberlik içinde olursak, Malatya olarak inanın yapmayacağımız bir şey yok. Beraber kenetlenelim. Bu memleket bizim. İnşallah her şey güzel olacak. Maç maç bakacağız. Şımarmayacağız. Güzel bir takımımız var. Taraftarlarımızdan da rica ediyorum. Biraz sabırlı olsunlar” diye konuştu.

“Tek hedefimiz stadımızı ikinci yarıya eksiksiz yetiştirebilmek”


Yalçınkaya, yönetim olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını da kaydederek, “İnanın yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Geçen hafta içerisinde Konya'ya gittim. Bizim şu anda statta bir takım eksiklerimiz var. Bizim gelir kaynağımız olması gereken led panolarda sıkıntı vardı. Bununla ilgili çalışıyoruz. Tek hedefimiz stadımızı ikinci yarıya eksiksiz yetiştirebilmek” şeklinde konuştu.


Yeni Malatyaspor'un tecrübeli sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel, “Sezonun en iyi oyunuyla liderliği tekrar aldığımız için mutluyuz. İnşallah böyle devam edecek” dedi.


Balıkesirspor galibiyeti ve takımın yeniden liderliğe yükselmesiyle İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Ahmet Burak Solakel, “Çok mutluyuz. İyi bir oyunla aldık. Bence sezonunun en iyi oyunu diyebilirim. Doğru düzgün pozisyon bile vermedik rakibe. İnşallah böyle devam edecek. Ama lig uzun. Önümüzde uzun bir maraton var. İstemediğimiz sonuçlar olabiliyor. Ancak bizim hedefimiz sonuçta istediğimiz yere ulaşmak” dedi.

“Tüm takımlar birbirine yakın güçte”

Ahmet Burak, TFF 1. Lig'in değişken bir lig olduğunu da söyleyerek, “Tüm takımlar birbirine yakın güçte. O yüzden bu tip sonuçlar olabiliyor. Özellikle bizim ligde oluyor. Ama tutarlı sonuçlarla biz istediğimiz alacağız diye düşünüyorum. Yolun sonu aydınlık inşallah” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!