dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2308.8
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70683.14$

Tarihi maçı o anlattı


Tarihi maçı o anlattı
Battalgazi Belediyesi ve TSYD Malatya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen söyleşiye katılan TRT spor spikeri Güven Göktaş, Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’e yükseldiği maçı anlattı. Göktaş, “Futbol olarak belki bugün kalitesi çok yüksek bir maç olmadı ama sonuçta tarihi değeri olan bir maçta sizlerle birlikte olmak benim için çok çok güzel bir şeydi. Çok mutlu oldum. Teşekkür ediyorum. Umarım gelecek yıllarda daha güzel maçlarda hep birlikte oluruz” dedi.
Narin

HABER MERKEZİ – MALATYA

TRT Spikeri Güven Göktaş, Battalgazi Belediyesi ve TSYD Malatya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı. Evkur Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'e yükseldiği maçı anlatan Göktaş, “Bu tür durumlarda biz normalden daha fazla heyecanlanırız. Yayında heyecanlanmayız ama böyle ortamlar bizim için farklıdır. Malatya bizler için çok özel bir şehir. Çok sevdiğim bir şehir” dedi.

TARİHİ BİR ANA TANIKLIK ETTİ
Stadyumdaki son maçın Evkur Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'e yükseldiği maç olduğunu kaydeden Göktaş, “Futbol olarak belki bugün kalitesi çok yüksek bir maç olmadı ama sonuçta tarihi değeri olan bir maçta sizlerle birlikte olmak benim için çok çok güzel bir şeydi. Çok mutlu oldum. Teşekkür ediyorum. Umarım gelecek yıllarda daha güzel maçlarda hep birlikte oluruz" diye konuştu. Uzun yıllardır Malatya'ya gelemediğini anlatan Göktaş, “Ali abi ile de bir kaç kere haberleşmiştik. Gelmek istediğimi de söylemiştim. Aslında tarihi bir maça gelmiş olmak benim için çok büyük bir keyif oldu” şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUK MAÇINI ANLATTI
Söyleşi programında ilk konuşmayı yapan TSYD Malatya İl Temsilcisi Vahap Güner, "TSYD Malatya temsilciliği olarak Battalgazi Belediyemizin ev sahipliğinde TRT'nin deneyimli spikerlerini bu sezon boyunca birçoğunu konuk etme fırsatını bulduk. Bugünde uzun yıllar Malatya'ya gelmemesine rağmen sayın Ali Cengiz'inde yardım ve gayretleri ile duayen spikerlerimizden Güven Göktaş bugün Yeni Malatyaspor'un şampiyonluk maçını anlattı. Maç sonrasında da bir araya geldik" diye konuştu.

TRT BİR OKULDUR
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da, TRT'nin basın tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "TRT'mizin değerli spikerlerinin burada olması ve TRT'nin bir okul olması hasebiyle hakikaten hem sunucularımız açısından, hem de program yöneticileri açısından TRT Türkiye tarihinde önemli bir yer tutmaktadır. Basın açısından önemli bir yer tutmaktadır. Televizyonun olmadığı, TRT radyosunun olduğu dönemleri hatırlıyorum. Dolayısı ile TRT aynı zamanda diğer radyolarımıza ve televizyonlarımıza da eleman yetiştirme noktasında da güzel bir okul görevi ifa etmiştir. Bu anlamda TRT spikerlerimizi burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

MALATYA BİZİM ORTAK PAYDAMIZ
Evkur yeni Malatyaspor'un Süper Lig'e çıkmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Gürkan, "Malatyaspor bizim ortak paydamız. Malatyalılarımızın sevinmesi hakikaten bir Şehrül-Emin olarak bizi de ziyadesiyle memnun etmiştir. Bundan sonraki süreçte Süper ligde Malatya sporumuzun top koşturacak olması, orada büyük takımların Malatya'ya misafir edilmesi ve Malatya'nın süper lige sporda çıktığı gibi diğer alanlarda da çıkmasına neden olacaktır" ifadelerini kullandı.

BELEDİYELER BİZİMLE YARIŞAMIYOR
Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan hizmetler hakkında da bilgiler veren Başkan Gürkan, "Malatya'nın geçmiş medeniyetlerini tasavvurunu zihnimizde terakki ederek, değerlendirerek hakikaten Battalgazi'yi özellikle Türkiye'de en önlere taşıma gayreti ve çabası içerisindeyiz. Tabi herkes kendi alanında hizmet vermek durumundadır. Biz Battalgazi Belediyesi olarak şu anda açık söylüyorum uzun yıllar devlet memurluğu yapmış biri olarak söylüyorum. Türkiye'de hiçbir belediye bizim yüzde 20 hızımızda değildir" diye konuştu.

PLAKET VERİLDİ
Program sonrası, Başkan Gürkan, TRT Spikeri Güven Göktaş'a kayısı hediye ederken, TSYD Malatya İl Temsilcisi Vahap Güner ise, 2018 Dünya Spor Yazarları kongresinin Türkiye'de yapılacağını belirterek, TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir'in selamlarını ileterek TSYD'nin teşekkür plaketi verdi.

44 NUMARALI FORMA HEDİYE EDİLDİ
Battalgazi Belediyesi Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinliğe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz, TSYD Malatya İl Temsilcisi Vahap Güner, TRT Spikeri Güven Göktaş, Evkur Yeni Malatyaspor-Boluspor karşılaşmasında görev alan TRT çalışanları, Malatya'daki spor yazarları ve muhabirler katıldı. TRT Spikeri Güven Göktaş'a isminin yazılı olduğu Battalgazi Belediyespor'un 44 numaralı formasını Kulüp Başkanı Şahin Uslu takdim etti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!