dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2430.9
  • BIST
    9719.26
  • BTC
    64855.58$

Taşkın: Başkanlık gelmeli


Taşkın: Başkanlık gelmeli
Taşkın, genel Seçimler kapsamında Pütürge Belediyesi'ni ve AK Parti Pütürge İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti
Narin

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, genel Seçimler kapsamında Pütürge Belediyesi'ni ve AK Parti Pütürge İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Önce Belediye Başkanı Mehmet Polat'ı ziyaret eden Taşkın, 12 yıldır AK Parti iktidarının başlatmış olduğu ekonomik kalkınmanın ve demokratikleşmenin devamı için 2015 seçimlerinin büyük önem arz ettiğini belirterek şöyle devam etti:

"12 yıldır AK Parti'mizin başlatmış olduğu demokratikleşme sürecinin taçlandırma süreci Yeni Anayasa olacaktır. 35 yıldır bu topluma zorla giydirilen deli gömleği olan ve darbe anayasası ile memleket idare edilemez hale gelmiştir. Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonrada halkımızın büyük güven ve teveccühü ile mecliste oluşacak yeni aritmetik tablo ile AK Partimize, milletimizin kazandıracağı 330 ve üzeri milletvekili ile halkın iradesinin tecelgahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bu millete yakışır bir anayasayı toplumumuzla buluşturacağız."

Taşkın, çözüm süreci ile ilgili olarak da, "Bin yıldır Kürdü, Türkü, Alevi'si ve Sünni'si ile birlikte bu topraklarda yaşadık. Çözüm süreci büyük bir projedir. Bizlerin bu birlikteliğine halel getirmeye çalışan güçlere ders vererek kıyamete kadar yine birlikte yaşayacağız. Çözüm süreci büyük bir projedir ve büyük projeler büyük risklere açıktır ama halkımızın güveni, sağduyusu ve desteği ile hükümetimizin ve partimizin kararlı duruşu ile bu büyük projede başarıya ulaşacaktır" dedi.
Taşkın, Başkanlık sistemi ile irade sisteminin değişikliği anlamına gelen Başkanlık sisteminin tartışılıyor olacağını belirtere, "Türkiye'de artık parlamenter sistemin beraberinde getirmiş olduğu ve her zaman için risk olan koalisyon sistemi ancak başkanlık sistemi ile bertaraf edilebilir. Bu toplumun genlerine ve sosyolojik yapısına uygun olan bir sistemdir. Güçler ayrılığının net olduğu bir sistemdir. İradenin karar alma ve daha seri işlediği bir sistemdir. Başkanlık sistemi de inşallah Yeni Anayasa ile gündemimiz de olacaktır" ifadelerini kullandı.

"Devletin bütün hücrelerine sinmiş olan paralel yapı dediğimiz bu illetin ve derin güçleri, devletin organlarından ve mekanizmalarından temizlenecektir" diyen Taşkın, "Yeni anayasa, çözüm süreci, başkanlık sistemi ve paralel yapı ile mücadeleyi halkımızın büyük desteği ve güveni ile hükümetimizin kararlı duruşu ile hep beraber el ele vererek başaracağız. Herkese büyük görev düşmektedir. Bizler aday adayları olarak listeye gireriz veya girmeyiz, önemli olan bu uğurda verilen mücadeledir. Bizler de bu niyetle yola çıktık. Kim bu fikriyata, düşünceye daha fazla katkı sunacaksa Allah onlara nasip etsin" dedi.
Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bayram beyin temennilerine katılıyorum. Ülkemizin geleceği açısından yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler bizler için önemli seçimlerdir. Güçlü bir şekilde meclise gitmek lazım. Anayasal çoğunluğu almak ve bu anlamda halkımızı bilinçlendirmek lazım. Bizler bütün adaylarımıza sahip çıkacağız tabi bütün aday adayı arkadaşlarımız meclise gitme gibi bir durumlar yoktur, kim Malatya'ya daha çok hizmet edecekse ve kimin hakkında hayırlısı ise Rabbim o arkadaşımıza nasip etsin" dedi.
Belediye ziyaretinin ardından AK Parti Pütürge İlçe Başkanı İsmail Oğuzcan Oğuz'u ziyaret eden Taşkın, "Pütürge ilçemiz 30 Mart yerel seçimlerde AK Partiye en büyük destek veren ilçelerden bir tanesidir, bu destek bizleri hayli memnun etti. İnşallah 7 Haziran Genel Seçimlerinde de Pütürge İlçemiz AK Partiye en büyük desteği veren ilçelerden biri olacak" ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Oğuz ise, "Milletvekilliği nasip işidir. 61 tane aday adayımız var. Bizler seçilen milletvekili arkadaşlarımızla görevimizi devam ettireceğiz. Bizlerin amacı partimize, hükümetimize destek olmaktır, 1 oy daha fazla nasıl alırız diye bunun çabası içerisindeyiz. Herkes bu Vatana hizmet için koşturuyor. Aday adaylarımızın da niyeti hizmet etmektir" şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!