dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63886.024$

Teröristin sporla işi ne?!


Teröristin sporla işi ne?!
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Galatasaray'ın Hakan Şükür ve Arif Erdem kararını ibretle izlediğini söyledi. FETÖcülerin 15 Temmuz gecesi ayrım yapmadan bomba yağdırdığı hatırlatan Tüfenkci, 'Devletimize, ülkemize ihanet edenlerin spor kulüplerinde işi olmaması lazım'dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Galatasaray'ın Hakan Şükür ve Arif Erdem kararını ibretle izlediğini belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Gerçekten devletimize, ülkemize ihanet edenlerin spor kulüplerinde işi olmaması lazım. Terörle iştigal edenlerin sporun içinde yer almaması lazım. Çünkü spor terörün panzehiridir diye ifade ediyoruz ve terörü kategorize etmenin de bir anlamı yok, çünkü terör insanlığa karşı işlenmiş bir suç" diye konuştu.


VATANA İHANET ETTİLER
FETÖcülerin 15 Temmuz'da yaşlı genç, çocuk, kadın, sporcu veya başka bir mesleği kategorize etmeden bomba yağdırdığını hatırlatan Bakan Tüfenkci, "Bu millete ihanet edenler elbetteki geçmişte hangi kulüpte yada başarıda imzası olursa olsun vatana ihanet etmiştir, zaten firari olarak aranıyorlar" şeklinde konuştu.

KARARI ALANLAR PİŞMAN OLMUŞTUR
Kaçak göçeklerin Türkiye'de futbol kulüplerinin yönetim ve üyeliklerinde olmaması gerektiğini söyleyen Tüfenkci, "Dolayısıyla kaçakların göçeklerin Türkiye'de futbol kulüplerinde ne yönetimlerinde ne de üyeliklerinde işi olmaması gerekir. Ben zannediyorum ki bu kararı alanlar da pişman olmuşlardır, gereğini yaparlar diye düşünüyoruz. Bunu fazla da ciddiye almamak lazım çünkü aldıkları kararın yanlışlığını kendileri de anlayacaklardır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

BAŞARI HİKAYESİ OLACAK
Yeni Malatyaspor'un grupta zorlu bir mücadeleyi sürdürdüğünü anımsatan Tüfenkci, "Bu mücadele zorlu bir mücadele dedik ve kalan 9 haftada da çok önemli maçlara çıkacağız, zorlu virajları dönecek Yeni Malatyasporumuz. Biz İrfan Hocamıza, teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyoruz. Gerçekten de başarı ve planlamaları ile zor şartlarda bir çok kulübün maddi anlamda bizden fersah fersah ileri olduğu bir dönem içerisinde zorluklar içerisinde neler başarılabileceğini gösterilmesi bakımından da Yeni Malatyaspor'un hikayesi bir başarı hikayesi olacak" değerlendirmesinde bulundu.

YENİ MALATYASPOR ORTAK DEĞERİMİZ
Yeni Malatyaspor'un grup lideri olduğuna dikkat çeken Tüfenkci, "Bu liderliği devam ettirmesi noktasında bütün camia istekli, arzulu ve bu noktaya kenetlenmiş durumda.Yeni Malatyaspor ortak değerimiz ve siyaset üstü bir konumu var. Her siyasi görüşten olan arkadaşlarımızın da bu camiaya sahip çıkması gerekir. Biz burada AK Parti kimliğimizden öte bu şehrin değerine sahip çıkmak için burada bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

MİLLET EN DOĞRU KARARI VERECEK
Bakan Tüfenkci sözlerini şöyle sürdürdü: "Malatya süper lig takımını hak eden bir şehir.Kalan 9 maçta iş adamlarımız ve bütün bu şehrin aktörleri ile futbolcularımıza sahip çıkarak bu işi başarmış olacağız. Hakem hatalarına kurban gitmeden bu ligi tamamlamak istiyoruz.Yeni Malatyaspor önemli virajlara giriyor tıpkı Türkiye'nin girmiş olduğu bir viraj gibi. 16 Nisan'da "evet"çıkarsa Türkiye bir üst lige çıkacak. İnşallah Yeni Malatyaspor lider olarak tamamlarsa o da bir üst lige çıkacak. Dolayısıyla bütün mücadelemiz hem kulübümüzü hem Türkiye'yi dünya ile rekabet edebilir üst liglerde mücadele eden bir duruma getirmek istiyoruz.
Ben 16 Nisan'da Milletimizin ferasetine güveniyorum, milletimiz en doğru kararı verecek"

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!