dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2507.1
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64098.73$

Timurtaş'dan Darende'ye ziyaret


Timurtaş'dan Darende'ye ziyaret
AK Parti Malatya Milletvekili A.Adayı Osman Timurtaş beraberindeki heyetle Darende’yi ziyaret etti.
Narin

İlk olarak Belediye Başkanlığını ziyaret eden Timurtaş, daha sonra İlçe Teşkilat Başkanlığını, esnafları ve Kaymakamlığı ziyaret ederek Darende programını tamamladı.

Belediye Başkanlığı Ziyareti

Timurtaş, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'i ziyaretinde Darende'nin Malatya'daki inanç turizmi konusundaki önemine değinerek şunları söyledi: “Darende İnanç turizminin Malatya için başkentidir. Batıya açılan kapımız ve otuz yapraklı gül şehrimiz Darende'de olmaktan son derece mutluyuz. Her zaman olduğu gibi partimize aday adaylarının teveccühünün çok fazla olduğunu görüyoruz. Aynı davanın neferleri olarak ortak idealleri ve amaçları paylaşıyoruz. Bütün aday adayları yoğun bir süreç geçiriyor. Her aday adayı arkadaşım AK Parti propagandası yapıyor ve partimizin misyonunu vatandaşlarımıza anlatıyor. Önümüzdeki süreç nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın sonunda kazananın partimiz, milletimiz ve ülkemiz olacağından zerre şüphe duymuyoruz.”

Dr. Süleyman Eser ise Osman Timurtaş'ı partideki görevlerinden dolayı tanıdığını belirterek: “Osman kardeşim partide üst düzey görevler almış ve bu görevleri layıkıyla yerine getirmiş birisidir. Aday adaylık sürecinde bizleri ziyaretinden memnuniyet duyduk. Ben kadere inanan bir insanım. Rabbim bizlerin hakkında en hayırlısı ne ise onu verir. İnşallah rabbim hakkınızda hayırlısını versin.” diyerek başarı dileklerinde bulundu.

İlçe Teşkilatı ve Esnaf Ziyareti

Timurtaş Darende ziyareti kapsamında belediyeden sonra İlçe Teşkilat Başkanlığını ziyaret etti.

Timurtaş ziyarette kendisinin AK Parti teşkilat yapısını ve işleyişini çok iyi bildiğini ifade ederek şunları söyledi:” AK Parti Genel Merkez'de iki buçuk yıl Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı yaptım. Teşkilatın içinden gelen birisiyim. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın teşkilat tecrübelerinden yararlanmak bizlere de nasip oldu. Parti olarak birlik olmamız gerektiğini, ancak bu şekilde başarılı olacağımızın inancını öğrettiler bize. Ama muhalefete baktığımız zaman birlik olmaya çalışıyorlar fakat birliğe kendileri de inanmadıkları için başarılı olamıyorlar. Ancak söz konusu AK Parti olunca bütün hepsi aynı çatı altında birleşiyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bunu açıkça gördük. Recep Tayyip Erdoğan olmasın da kim olursa olsun gibi bir zihniyet vardı. Yine halkımız kendi iradesini kullanarak Recep Tayyip Erdoğan'ı köşke çıkardı. İnanıyorum ki bu seçimlerde de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdiğimiz başarıyı tekrar ederek iktidar yürüyüşümüze kaldığımız yerden devam edeceğiz.”

AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ise muhalefetin sırf AK Partiyi iktidardan indirmek adına her türlü yola başvurduğunu belirterek “Halkımız eğriyi de doğruyu da en iyi şekilde biliyor. Bu yüzden muhalefet ne yaparsa yapsın milletimiz bu seçimlerde de yine en doğru kararı verecektir. Seçimlerin huzur ve güven içerisinde olaysız bir şekilde tamamlanmasını niyaz ediyorum. Aday adaylık süreciniz hayırlı olsun. Sizlere ve partimize başarılar getirsin” dedi ve Timurtaş'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Timurtaş ilçe teşkilat ziyaretinin ardından Darendeli esnaflarla bir araya geldi. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Timurtaş, Darendelilerin ticarette çok başarılı olduklarını ve bu başarının Türkiye genelinde de örnek gösterildiğini ifade etti.

Kaymakamlık Ziyareti

Timurtaş'ın Darende ziyaretinin son durağı Darende Kaymakamlığı oldu. Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş'u ziyaret eden Timurtaş: “Bizim ilgilendiğimiz projeksiyon Malatya'nın da ötesinde ama Malatya özel ilgi alanımızı oluşturuyor. Görev aldığımız takdirde Malatya ile ilgili iyi işler yapacağımızı düşünüyoruz. Bu noktada ilçelerimizle ilgili yapacağımız çalışmalar şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden bir bütün olarak kalkınması için büyük önem arz ediyor. Sizlerin de Darende için yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Özellikle de uyguladığınız projelerle Darende'yi Türkiye'de birinci sıraya taşıdığınız için başta size ve ekibiniz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ve başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Timurtaş'a yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür eden Bünyamin Kuş ise kaymakamlık bünyesinde üç farklı proje ofisi kurduklarını, 2014 yılında 120 proje gerçekleştirdiklerini bu yıl için ise hedeflerinin 300 proje olduğunu belirterek aday adaylık süreciyle ilgili Osman Timurtaş'a başarılar diledi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!