dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2435.6
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64049.93$

Timurtaş'tan Kuluncak'ta ziyaretler


Timurtaş'tan Kuluncak'ta ziyaretler
AK Parti Malatya Milletvekili A.Adayı Osman Timurtaş Kuluncak ilçesine birtakım ziyaretlerde bulundu
Narin

İlk olarak belediye başkanlığını ziyaret eden Timurtaş, daha sonra Kaymakamlığa geçti. Timurtaş, son olarak İlçe Başkanı ile beraber SODES kapsamında açılan “Hünerli Eller Projesi” atölyesini ziyaret ederek ilçedeki programını tamamladı.

Belediye Başkanlığı Ziyareti

Timurtaş, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz'ı ziyaretinde şunları söyledi: “Genel Merkez'deki çalışmalardan ötürü Türkiye ve dünya siyasetini bilen ve Memur-Sen'deki çalışmalardan ötürü de bürokrasiyi iyi tanıyan birisiyim. Buradaki tecrübelerimizi doğduğumuz ve ilk doyduğumuz yer olan Malatya'nın hizmetine sunmak istedik. Aday adaylığımızı açıkladığımız günden beri sahada yaptığımız çalışmaların neticesinde toplumda, medyada ve STK'larda bizimle ilgili iyi bir algının olduğunu gördük. Yoğun bir istişare süreci geçirdik. Ve seçmenin yeni dönemde milletvekili olacak kişilerden beklentisinin yüksek olduğunu gördük. Nasip olur da görev alırsak bu beklentileri karşılamaya yönelik hizmetleri toplumun her kesimiyle birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum.”

Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz da Osman Timurtaş'ı yakinen tanıdığını belirterek, “Osman Bey partimizde üst düzey görevler almış ve çok önemli hizmetlerde bulunmuştur. Edinmiş olduğu tecrübe ve birikimlerini, enerjisini Malatya için kullanması Malatya için iyi bir fırsat olacaktır. Bu süreçte ilçemizi de ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaymakamlık Ziyareti

Belediyeden sonra Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu'yu makamında ziyaret eden Timurtaş, burada Kuluncak ilçesinin potansiyel kaynakları hakkında konuştu: “Kuluncak ilçesi aslında Malatya'nın keşfedilmemiş hazinesidir. Çünkü Kuluncak'ın henüz gün yüzüne çıkmamış büyük bir potansiyeli  var. Jeotermal enerjisi, maden yatakları ve Roma döneminden kalma mozaik eserleri bunların en başında geliyor. Bu potansiyelin değerlendirilerek ilçeye kazandırılması ilçenin sosyoekonomik anlamda gelişimi için çok önemlidir ve bunu harekete geçirebilmek sadece ilçedeki yöneticilerin görevi olmamalıdır. Her Malatyalı bunun için elini taşın altına koymalıdır. Biz de bu taşın altına elimizi koymak adına milletvekili aday adaylığımızı açıkladık. Nasip olur da görev alırsak merkezi ve yerel yöneticilerimizle koordineli bir şekilde çalışarak ilçemiz ve şehrimiz için en iyisini yapmaya çalışacağız.”

Timurtaş'a yapmış olduğu nazik ziyaretten dolayı teekkür eden Kaymakam Gündoğdu ise “Sizin de bahsettiğiniz gibi Kuluncak potansiyel anlamında yeni yeni keşfedilen bir ilçe. Biz de göreve geldiğimiz günden bu yana Kuluncak'ı gelişimini tamamlayan bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz. Bahsettiğimiz projeler sadece Kuluncak için değil bölge için önemli projeler. Özellikle de demir cevheri anlamında Kuluncak'ta iyi bir rezerv var. Bu rezervi vizyoner bir bakış açısıyla daha rantabl bir hale getirerek kullanmalıyız. Malatya bu noktada avantajını iyi kullanmalı. Bundan sonraki süreç iyi yönetilebilirse başta Kuluncak ve Malatya olmak üzere tüm bölgenin gelişmişliğine yönelik çok ciddi katkılar sunacaktır” dedi. Kaymakam Gündoğdu ayrıca Timurtaş'a milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili başarı temennisinde bulundu.

“Hünerli Eller Projesi” Atölyesi Ziyareti

İlçe Başkanı Ahmet Boyraz ile beraber Kaymakamlığın SODES kapsamında açmış olduğu “Hünerli Eller Projesi” atölyesini de ziyaret eden Timurtaş, “kadınlara yönelik böyle bir projenin uygulanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek ilçedeki ziyaretlerini tamamladı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!