dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    35.65
  • ALTIN
    2326.2
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    71066.41$

Tüfenkçi Erbakan Hoca’yı ne bilir?


Tüfenkçi Erbakan Hoca’yı ne bilir?
Malatya’daki 28 Şubat ve Erbakan panelinde konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin, Saadet Partisi için yaptığı eleştiriye SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk sert tepki gösterdi. Asiltürk, Tüfenkçi’nin “FETÖ’yle rahmetli Erbakan’ın mücadelesini bilenler, bence aynı safta yer almamalı” sözlerine karşılık,“Erbakan Hoca ile bir saat dahi görüşmeyenler, onu ve davasını anlayamazlar, bilemezler” dedi. 
Narin

 

 

HABER MERKEZİ-MALATYA

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin Saadet Partisi için kullandığı ifadelere sert tepki gösterdi. Asiltürk, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin, Malatya'da gerçekleştirilen 28 Şubat ve Erbakan konulu panelde söylediği “FETÖ'yle rahmetli Erbakan'ın mücadelesini bilenler, bence aynı safta yer almamalı' şeklindeki sözleri ile isim vermeden Saadet Partisi'ne yönelik eleştirilerine tepki gösterdi. Erbakan Hoca'yı anlatmak için Erbakan Hoca ile yaşamak gerektiğinidile getiren Asiltürk, “Erbakan Hoca ile bir saat dahi görüşmeyenlerin, bir saat dahi geçirmeyenlerin, Erbakan'ın davasını yürüten partilerde görev almayanların, Erbakan'ı anlatıyorum demesi kadar tuhaf bir durum olamaz” diye konuştu.

SIRF BAKAN GELDİ DİYE SALON DOLDURUYORLAR

Bakan Tüfenkci'nin açıklamalarını eleştiren Mehmet Asiltürk, 28 Şubat konulu konferansta, darbenin kim tarafından nasıl ve ne amaçla yapıldığının sorgulanması gerekirken 16 Nisan'da yapılacak olan referandumla ilgili olarak propaganda yapıldığını ileri sürerek “1987'den bugüne kadar aktif olarak Milli Görüş partileri içerisinde görev yapmış biri olarak bana ‘Erbakan'ı anlat' deselerdi ben bundan hicap duyardım. 28 Şubat'ta üniversitemizin organize ettiği 28 Şubat ve Erbakan konulu bir konferans vardı. 1955'ten bu yana Erbakan'ın yanında olmuş, Milli Görüş'ün temsilcisi, SP Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk ve Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş beyin konuşacağı bir panele gelmeyenlerin, sırf bakan konuşacak diye protokolü doldurması samimi değil. Ayrıca o panelde Erbakan Hoca'ya ve onun 48 yıldır bu millete hizmet eden partisine yapılan ithamlar bizi derinden üzdü” dedi.

MAKAMLAR, KOLTUKLAR GELİP GEÇİCİDİR

Erbakan Hoca'nın partisini itham etmenin hiçbir siyasi partinin yöneticisine yakışmayacağını ifade eden Asiltürk, “Bugün bile bizleri ‘Hala Saadet Partisi'ni açıyor musunuz, bu kadarla mı Saadet Partisi'ndesiniz' diye itham ederek, bizi kınamalarına aldırmadan, dava bildiğimiz liderimizin yolundan gidiyorsak, yolumuzun doğru, davamızın hak olduğundandır. Bugün bu davaya hiç girmemiş olanlar veya ucundan köşesinden tutup daha sonra bu davayı bırakanların Erbakan Hocamı ağzına alıp Erbakan Hocamı anlatıyoruz diye bu programları kabul etmelerini anlamak mümkün değil. Gazeteleri okuduğumda Bakan kardeşim adına üzüldüm.Makamlar, koltuklar gelip geçicidir. Hoş değildir. Biz Saadet Partisi olarak, bugüne kadar Suriye politikasında, Irak politikasında, Ergenekon politikasında da ne söylediysek haklı çıktık. Uyardık, yanlış yapıyorsunuz dedik. Erbakan Hoca, Ergenekon davası sırasında yaşıyordu. Erbakan Hoca bunun bir Amerikan oyunu olduğunu söyledi. Erbakan Hocamı Ergenekon'un siyasi ayağı olmakla itham ettiler. Sağlığında Ergenekoncu olmakla suçlayanlar, sağlığında gençlerin eğitimi için kurduğu Vakfı kapatan insanların, bugün salon salon dolaşarak kendi istikballeri için, referandumda evet çıkarmak için Erbakan'ı sanki kendi yanlarındaymış gibi gösterme çabaları gerçekten akıllara durgunluk veriyor” diye konuştu.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!