dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2429.8
  • BIST
    9801.7
  • BTC
    63837.42$

Tüfenkçi: Sanayici Ak Parti ile güldü


Tüfenkçi: Sanayici Ak Parti ile güldü
AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, 'AK Parti ile 2002'de kazanılan ivme, yakalanan istikrar ve güven sanayici ve iş adamlarımızın önlerini görmesi bakımından çok önemliydi' dedi.
Narin


Tüfenkci, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Malatya Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TÜMSİAD Malatya Şube Başkanı Vahap Kerem Aktan, "Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Malatya Şube başkanı olarak milletvekili adayı sayın Avukat Bülent Tüfenkci bey ve arkadaşlarına hoş geldin diyoruz. İnşallah çıkmış oldukları bu yolda Allah rızası niyetiyle devam ederler ve başarıya ulaşırlar. Allah muvaffak eylesin diyoruz kendilerine. Malatya'mızın sorunlarını bilen bir ağabeyimiz. İl başkanlığı yapması münasebetiyle Malatya'da gerek sanayicimizin gerek iş adamlarımızın gerekse sivil toplum kuruluşlarının ortak istek ve düşünceleri hakkında bilgi sahibi olan bir milletvekili adayımız" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci ise, AK Parti ile birlikte 2002 yılında bu yana ekonomide istikrar ve güven sağlandığını kaydederek, "Bizler il başkanlığı dönemimizde Kerem başkanımızla uyum içerisinde ve istişareli şekilde çalışmalarımızı yürüttük. Bu süre içinde bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine ve tüm TÜMSİAD ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti ile 2002'de kazanılan ivme, yakalanan istikrar ve güvenin sanayici ve iş adamlarının önlerini görmesi bakımından çok önemli olduğunu hatırlatan Tüfenkçi, şöyle devam etti:

“Özellikle faizlerin düşmesi, enflasyonun normal seviyelere inmesi, döviz-kur dengesinin belli bir bantta olması, Türkiye'nin yatırım yapılabilir ülke konumuna gelmesi, özellikle Anadolu da ki iş adamlarımızın önünün açılması ve desteklenmesi noktasında AK Parti hükümetinin ciddi çalışmaları ve teşvikleri oldu. Bugün 'Anadolu Kaplanları' diye ifade ettiğimiz sanayicilerin yerli sanayinin teşviki ve korumacılık sisteminden geçerek rekabet edebilir duruma gelmesini AK Parti'nin başarısı olarak kabul edebiliriz. Özellikle gerek cumhurbaşkanımız gerek başbakanımız ve gerekse bundan önceki cumhurbaşkanımız sayın Abdullah Gül'ün yurt dışı seyahatlerinde aktif bir şekilde iş adamlarımızı götürüp orada iş imkanları sağlaması Yurt dışına işadamları derneklerinin teşvik edilmesi ve onların desteklenmesi de Türkiye'nin yurt dışına açılması bakımından önemli bir göstergedir. Bugün gelinen nokta itibari ile birileri dolarla dövizle Türkiye'yi dize getirmeyi ekonomik istikrar varmış gibi kargaşa havası oluşturmaya çalışsalar da Faizi belli bir seviyede tutmanın faiz lobisinin işine gelse de özellikle bizler halkın yararına ve hakkın yararına olan Türkiye'nin gelişimine, değişimine, dönüşümüne ve istikrarına ket vuracak her türlü girişimin önünde Türk milleti ile birlikte duracağız. Çünkü suni olarak özellikle Yahudi ve faiz lobisi dolar ve döviz üzerinde Türkiye'ye adeta bir dize getirme operasyonuna kalkışmaktadırlar. Bu nokta da inşallah bu spekülasyonun içerisinde olan bütün kesimlerin yapmış oldukları bu manipülasyonlar kendi başlarına geçecektir."

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!