dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63570.231$

Tüfenkçi'ye operasyon mu çekiyorlar?


Geçtiğimiz günlerde kabinede değişiklik olacağı yönündeki haberlerde Bakan Tüfenkçi'nin görüntüleri ekranlara yansıtılmış, haber büyük tepki toplamıştı. Malatya'dan çıkan yüzde 69.57'lik evet tercihinde Bakan Tüfenkçi'nin pay sahibi olduğunu söyleyen Araştırmacı Yazar Murat Çetin, bu gayreti AK Parti yöneticilerinin gözardı etmemesi gerektiğini söyledi. Kabine değişikliği haberinde Tüfenkci'nin görüntülerini kullananlara da tepki gösteren Çetin, 'Art niyetlileri Allah'a havale ediyorum' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı sistemine yüzde 69,57 oranında evet diyen Malatya, pek çok iyi sollayarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verdi. Seçim çalışmalarının başından bu yana Malatya İl Teşkilatı'yla omuz omuza çalışan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, sandıklardan evet çıkmasında en çok payı olan isim olarak dikkat çekti.

TÜFENKÇİ NİÇİN YAKIN PLANDA?
AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana en yüksek oy oranıyla destekleyen Malatya, Bülent Tüfenkçi'nin bakan olmasıyla siyasi arenada söz sahibi oldu. Gümrük ve ticaret alanındaki bilgi birikimiyle ülkeye ve Malatya'ya büyük katkı sağlayan Tüfenkci, aynı çalışkanlığı referandumda da gösterdi. İstanbul ve Ankara gibi iki büyük ilden Hayır çıkarken, Malatya'dan ciddi bir oy oranıyla Evet çıkması, Tüfenkci ve ekibinin ne kadar özverili çalıştığını da gözler önüne serdi.
Tüfenkci'nin kabinede yer alıp almayacağına ilişkin iddialar gündeme gelirken Araştırmacı Yazar Murat Çetin önemli bir tespitte bulundu. 20 Nisan akşamı Kanal D Ana Haber'de Ahmet Hakan'ın muhabir Seçil Özer'e, "Kabinede değişiklik olacak mı" sorusu yönelttiğini belirten Çetin, "Bakanlar Kurulu'ndaki değişiklik sorusu sırasında ekrana verilen görüntüler dikkat çekiciydi. Bakanlar Kurulunu gösteriliyor, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci yakın plana getiriliyordu. Haliyle aklımdan “Bülent Tüfenkci üzerinde bir algı oluşuturulmak mı isteniyor?” sorusu geçti" diye konuştu.

İSTANBUL VE ANKARA İNTİKAM ALIYOR
Malatya'nın yıllar sonra elde ettiği temsil hakkına dikkat çeken Çetin, " Malatya'nın yıllar sonra elde ettiği bakanlar kurulu temsilinin altı oyulmaya mı çalışılıyordu acaba. Ya da Ankara ve İstanbul'un “Hayırcıları” Malatya'nın “Evetçileri”nden intikam mı alıyordu? Kolay değil yüzde 69 gibi bir rakamla Malatya “Evet” demişti. Malatya'nın “Evet”inde büyük katkısı olan Bülent Tüfenkci'nin gayretini Ak Parti yönetiminin de göz ardı etmeyeceğini düşünüyor, art niyetlileri Allah'a havale ediyorum" şeklinde konuştu.

İŞTE O SKANDAL VİDEO


elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!