dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    35.14
  • ALTIN
    2325.9
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70716.1$

TÜRGEV Malatya'da STK'larla buluştu


TÜRGEV Malatya'da STK'larla buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan Malatya'da
Narin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan'ın da yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), Malatya'da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Milletvekili Cemal Akın, TÜRGEV Başkanı Av. Arzu Akalın, Yönetim Kurulu üyesi Necmettin Bilal Erdoğan ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.
Yapılan açılış konuşmalarının ardından söz alan Bilal Erdoğan, "TÜRGEV'in eğitim alanlarındaki faaliyetlerini Malatya'ya taşımamız mümkün olur” dedi.

TÜRGEV olarak bu faaliyetleri okulların kayıt dönemine yetişmesi adına hızlandırdıklarını belirten Erdoğan, “Önümüzde bir seçim olduğu için görüyoruz ki sivil toplum kuruluşlarımız, sosyal kesimlerimiz, hepsi heyecanla Türkiye'nin önündeki yeni dönemin inşası ile ilgili çalışmalar yapmaktadırlar” dedi.

Türkiye'nin yeni döneminin eskisinden çok daha aydınlık olacağını ifade eden Erdoğan, “Çünkü halkımız hakikaten ferasetini defalarca ortaya koymuş, Türkiye üzerine kurulmaya çalışılan oyunları defalarca bozmuş ama elbette oyun kuranlar, Türkiye'nin geleceğini çalmaya niyetli bütün mihraklar, çalışmaktan geri durmamışlardır. Biz çalışmaktan geri durmayacağız, onlar da bu çalışmalarımızı hançerlemeye Türkiye'nin önünü kesme gayretlerini devam ettirecekler” dedi.

Cumhurbaşkanlığının liderliğinde, Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde Türkiye'nin önünün açık olduğunu ifade eden Bilal Erdoğan, “Türkiye huzurumuzu bozmaya, birliğimizi bozmaya yönelik bütün fitne fesat odaklarının oyunlarını bozmaya yetecek güce sahip sosyal feraset sahibi halkın ülkesidir. Onun için inşallah ben önümüzdeki seçimlerde çok büyük hayırlar çıkacağından eminim. Sivil toplumumuzun dimdik durmasını, siyasete yön verecek şekilde kendisini hazırlamasını ve inşallah böylelikle gelişmiş ülkelerdeki gibi bizde de toplumun kılcal damarlarını nüfuz etmiş sivil toplum hizmetlerinde de yapacağı işlerinde de çok daha etkili çok daha başarılı işlere imza atacaktır” diye konuştu.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!