dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2505.9
  • BIST
    9690.03
  • BTC
    64566.67$

Türkiye büyüsün diyenler 'evet' diyor!


Türkiye büyüsün diyenler 'evet' diyor!
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, eski sistemin devamından yana olanların hayır dediğini anlatan Tüfenkci, 'Onlar bu sistem devam etsin diyor. Ama bu sistem değişsin Türkiye büyüsün diyenler 'evet' diyor. Takdir sizlerin' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Gıda Toptancıları Sitesi esnafı ile bir araya gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Eski sistemin devamından yana olanlar 'Hayır' diyor bu sistem devam etsin diyor. Ama bu sistem değişsin Türkiye büyüsün diyenler 'evet' diyor. Takdir sizlerin" dedi.

SİTE ESNAFIYLA BULUŞULDU
Gıda Toptancılar Sitesinde düzenlenen programa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Keskin, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Gıda Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Karaca ile site esnafı ve partililer katıldı.

TİCARETİN KALBİ BURADA ATIYOR
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Burası gıda toptancılığının, ticaretin kalbinin attığı yerlerden birisi ve uzun süredir Malatya'mıza hizmet eden bir sitemiz. İnşallah umut ediyorum ki sitedeki arkadaşlarımız el birliğiyle eğer işlerini büyütmek istiyorlarsa bizler de bu siteyi büyütmek için, başka yerlere taşımak için gerekli desteği verir ve kendilerine yakışır, işlerini büyütecek bir alana kavuşturabiliriz. Ama bunun son sözünü buradaki esnaf arkadaşlarımızın vermesi gerektiğini düşüyorum" diye konuştu.

HER ALANDA ÜÇ KAT BÜYÜDÜK
AK Parti hükümetlerinin iş dünyasının yanında olduğunu söyleyen Tüfenkci, "İstedik ki esnafımızı, tüccarımızı, sanayicimizi büyütelim ve onları Dünya ile rekabet edebilir hale getirelim. Allah'a hamd olsun AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'yi her alanda üç kat büyüttük. 2002'deki Türkiye ile 2017 yılındaki Türkiye arasında dağlar kadar fark olduğunu görüyoruz. Türkiye sağlıkta dört büyüdüyse Malatya Sağlıkta altı büyüdü. Netice itibariyle baktığımızda büyüyen bir Türkiye görüyoruz. Geldiğimiz nokta itibariyle AK Parti sizlerden almış olduğu güvenle Türkiye'yi bu seviyelere getirdi. Ama biz istiyoruz ki Türkiye bir atak daha yapsın bu patinajdan kurtulsun cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle beraber işimiz daha büyüsün, Dünyayla, bölgeyle rekabet edebilen bir Türkiye olsun istiyoruz" ifadelerini kullandı.

TOPLUMSAL UZLAŞI SAĞLANACAK
Bakan Tüfenkci sözlerini şöyle sürdürdü: "Onun için her türlü terör saldırısı altında bulunan bir Türkiye'nin bu coğrafyada gerçekten güçlü olması gerekir. Toplumsal uzlaşısını sağlamış bir Türkiye'nin olması gerekir. Onun için biz toplumsal uzlaşıyı sağlayacak, birliği, beraberliği sağlayacak yeni bir hükümet modelini milletin önüne getirdik. Artık söz ve karada milletimizin. Millet ne derse Allah'ın izniyle 16 Nisan'da o olacak" .

KARAR MİLLETİN
"Karar merci millet olsun" diyen Bakan Tüfenkci, "Biz istiyoruz ki bundan sonra da söz sahibi, karar merci millet olsun. Vesayet odakları olmasın. Sermayedarlar olmasın, medya kuruluşları olmasın. Bizzat milletin kendisi olsun" şeklinde konuştu. 16 Nisan'da çıkacak sonucun önemli olduğunu söyleyen Tüfenkci, "Çünkü bundan sonra Türkiye'yi gideceği istikameti belirleme açısından önemli. Türkiye geriye mi gidecek yoksam yakalamış olduğu istikrarı mı devam ettirecek yoksa koalisyonlarla mı yönetilecek. Eski sistemin devamından yana olanlar 'Hayır' diyor bu sistem devam etsin diyor. Ama bu sistem değişsin Türkiye büyüsün diyenler 'evet' diyor. Takdir sizlerin" ifadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!