dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64066.537$

'Türkiye'de büyük ses getirir...'


'Türkiye'de büyük ses getirir...'
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek geçen yıldan kalan futbolcu alacaklarının yüzde 90'ını ödediklerini söyledi.Gevrek ayrıca sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak isimler transfer edeceklerini belirtti.
Narin

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, İHA muhabirine kulüp ve takım hakkında açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde yürüttüklerini belirten Gevrek, şu an gündemde olan isimlerle görüşmelerinin sürdüğünü, bu sene transferde alacakları oyuncuların taraftarı heyecanlandıracak isimler olacağını ifade etti. Takımdaki son durum ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan başkan Gevrek, "Futbolcularımızın geçen yıldan bulunan alacaklarının yüzde 90'ını ödedik. Giden futbolcularımızı da çağırıp helalleştik. Parasını alamayanlar da henüz bizimle görüşmeyenlerdir. Bu saatten sonra kimse benim kulüpten alacağım var diyemez. Allah'a şükür kimsenin emeğini karşılıksız bırakmadık" dedi.

"BU FUTBOLCU GELİRSE TÜRKİYE'DE BÜYÜK SES GETİRİR"

Gevrek, transferle ilgili camiayı heyecanlandıracak açıklamalarda bulunarak, "Önümüzdeki günlerde taraftarı heyecanlandıracak isimleri birer ikişer açıklayacağız. Takımda direkt oynayacak en az 6-7 isim transfer edeceğiz. Şuan gündemde olan isimler doğru. Muhammed Reis'e her an imza attırabiliriz. Bu futbolcuyla Ali Hocamız görüştü. Bana görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi. Yurt dışından da çok iyi bir yabancı futbolcuyla anlaşmak üzereyiz. Bu futbolcu gelirse Türkiye'de büyük ses getirir. Taraftarımız rahat olsun. Transferde geç kalma gibi bir durum söz konusu olmayacak. Biz bütün hesaplamaları yaptık" diye konuştu.

"UMUT BU SENE DE BİZİMLE OLACAK "

Göztepe ile anlaştığı iddia edilen Umut Nayir transferindeki son durum ve kaleci Ertaç'ın alacaklarından dolayı TFF'ye başvurması konularına da değinen Gevrek, "Umut'la ilgili sorun yok. Bu sene de bizimle devam edecek. Milletvekilimiz Öznur Hanım sağ olsun bu konuyla ilgilendiler. Göztepe Umut'u çok istiyor. Görüştük ve son sözlerimizi söyledik. Umut bu sene de bizimle olacak. Ertaç konusuna gelecek olursak, bu futbolcumuz bize yanlış yaptı. Tamamen geçen sezon takım içerisinde yaşanan bir huzursuzluğunun acısını çıkarmak istedi diye düşünüyorum. Ben kendisiyle konuştum. Bu saatten sonra kendisi bilir" ifadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!