dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2285.6
  • BIST
    8980.41
  • BTC
    70537.43$

Uzun Zaman Sonra AK Partililer Nihayet Taştepe'de


Uzun Zaman Sonra AK Partililer Nihayet Taştepe'de
Narin

 AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, “Gezi olaylarının bir versiyonunu da Malatya'da uygulamak isteyenler oldu. Başbakanımızın dirayetli duruşu ve arka planını halka anlatması ile halk bu oyunu bozmuştur” dedi.
Ramazan programı kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti İl Teşkilatı, dün akşam teravih namazında Taştepe Mahallesi'nde bulunan Hz. Osman Camii'nde mahalleli ile bir araya geldi.
İl Başkanı Av. Tüfenkci'nin yanı sıra, İl Başkan Yardımcısı Nevzat Diri, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Recep Ünver ve partililer programa katıldı.
Namaz sonrası mahalle sakinleri ile yapılan toplantıda mahalleli tapu tahsis belgesi ve imar çalışmaları konusunda sıkıntılarını ve taleplerini parti yöneticilerine iletti.
İl Başkanı Av. Tüfenkci, tapu tahsis ve imar konusunda ciddi anlamda gayret gösterildiğini, ancak yıllardır devam eden sorunun bir anda çözülemeyeceğini belirtti.
Tüfenkçi, “Biz buraya sizleri dinlemeye, sizlerle hasbıhal etmeye geldik. Sizlerin sorunlarını, sıkıntılarını biliyoruz ve çözme noktasında da ciddi anlamda gayret gösteriyoruz. Özellikle tapu sorununun bir an önce çözülmesi gerekir. İl teşkilatı olarak bu sorununuzun çözümünde sorununa kadar sizin yanınızda olacak, desteğimizi esirgemeyeceğiz. Buradaki kardeşlerimiz, geçimini bilek gücüyle çalışarak sağlayan, dar gelirli kardeşlerimizdir. Şimdiye kadar kazandıkları para ile elde ettikleri mekanlar belli. Dolayısıyla bu durumda pozitif ayrımcılığa tabii tutulmaları gerektiğini düşünüyorum. Ancak yıllardan beri süregelen bir sorunun tek seferde çözülmesi mümkün değil. Belli bir mesafe kat etmemiz gerekir. Size samimiyetler söylüyorum, bu bölgeye imarın girmesi çok farklı sorunlarının çıkmasına sebep olacaktır. Çünkü çoğunuzun parselleri çok küçük ve bir caddeye imarın girmesi birçok sorunu da beraberinde getirecektir. Bu sorunun en makul çözümü Kentsel Dönüşüm Projesi'dir. Sizleri hiçbir şekilde mağdur etmeden, değerlerinizi de koruyarak bir dönüşümün yapılası gerekir. Bu da ancak sizlerin talebiyle olur. Bir tek kişinin bile itirazı sıkıntı meydana getirir” dedi.
Gezi Parkı olaylarına da değinen Tüfenkci, “Gezi olaylarının bir versiyonunu da Malatya'da uygulamak isteyenler oldu. Başbakanımızın dirayetli duruşu ve arka planını halka anlatması ile halk bu oyunu bozmuştur. Mısır'dan önce Türkiye'yi o duruma getirmeye çalıştılar. Türkiye'de bir darbenin alt yapı hazırlığını yaparak kazanmış olduğumuz siyasi ve ekonomik istikrarı çökertmeye çalışıyorlardı. 15 - 20 günlük bir sokak terörü ile doların, faizin nerelere geldiğini gördük. Bunun daha ilerisi ise kardeşi kardeşe boğdurtmaktı” ifadelerini kullandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!