dore okulları
Malatya
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2495.9
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63551.84$

Vali Toprak: 'Güzel bir insicam var...'


Vali Toprak: 'Güzel bir insicam var...'
Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Narin

Malatya'ya bir hafta önce gelerek göreve başladığını belirten Vali Mustafa Toprak, Malatya'yı daha iyi bir noktaya götürmek için hep birlikte hizmet edeceklerini söyledi. Malatya'da güzel bir işbirliği ve koordinasyon olduğunu gördüğünü kaydeden Toprak, "Bir taraftan siz Büyükşehir Belediye Başkanımız, diğer taraftan alt kademe belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, meslek örgütlerimiz ve vatandaşlarımız, güzel bir insicam var. Bu güzelliği topluma hizmet olarak dönüştürme noktasında her türlü çabayı göstereceğiz. Ayrıca ilimiz için hangi projeler varsa onların da gerçekleşmesi için Valilik olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Çünkü bir ilde hem mahalli otoritelerin hem de merkezi yönetim temsilcilerinin kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte eş güdüm içerisinde çalışması vatandaşa hizmet olarak, refah olarak yansıyacaktır" şeklinde konuştu.

Malatya'daki güzellikleri hep birlikte yaşadıklarını ve her yerin nakış nakış çiçeklerle donatıldığını belirten Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti. Toprak, "İnsanlarımız çiçeklerden, yeşilliklerden almış oldukları sevgiyi de yaşayarak ilimize olumlu katkıda bulunuyorlar. Bu anlamda hakikaten Malatya'yı çok temiz buldum. Çok yaşanabilir ve dizaynı açısından da uygun gözüküyor. Bu vesile ile Valilik olarak başlamış projelerde ve bundan sonra da geliştirilecek projelerde Büyükşehir Belediyemize katkı verme noktasında hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"DESTEK VE KATKI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Vali Toprak'ın pozitif, kucaklayıcı ve sıcak yaklaşımlarının kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söyledi. Çakır, "Sizlerin birçok farklı bölgelerde çok güzel hizmetlerde bulunduğunuzu biliyoruz. Bu vesile ile Malatya için de bunu bir şans olarak görüyoruz. Malatya bölgenin önemli bir ili. Geçmişiyle, tarihiyle, bugünkü yüklenmiş olduğu misyonuyla Malatya gerçekten çok önemli bir il. Malatya'nın daha da kalkınması, sağlıklı bir kentleşme yakalaması, ekonomik olarak büyümesi, kısacası Malatya'nın geleceği adına birlikte hareket ederek, bunları başaracağız. Sizlerin bu güzel yaklaşımları bizlere daha da moral oluyor. Sizlerin öncülüğünde bütün kurumlarımızla daha sıkı işbirliği yaparak insanlarımıza hizmet edeceğiz ve onların yaşam alanlarını daha konforlu hale dönüştüreceğiz. Bu konuda sizin vermiş olduğunuz destek ve katkı her zaman bizim için çok önemli. Bu açıdan da inşallah sizlerin birikimi, bilgisi ile kentte uyumu daha da ileri noktalara taşıyarak, hizmetleri birlikte üretiriz. İnşallah sizin için ve Malatya için hayırlı olur. Bizler sizleri çok sevdik" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!