dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.08
  • ALTIN
    2282.2
  • BIST
    9021.2
  • BTC
    70668.57$

Vatandaşı memlekete düşman edecekler!


Vatandaşı memlekete düşman edecekler!
15 Temmuz sonrası örgüt militanı olmayan kişilerin, FETÖ'cü yaftasıyla açığa alınması, AK Parti'ye yönelik bitirme planı mı?
Narin

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra örgütün devlet kadrolarından temizlenmesine başlandı. Örgüt militanı olmayan kişilerin, FETÖ'cü yaftasıyla açığa alınması, AK Parti'ye yönelik bitirme planı olarak yorumlanıyor.

MALATYATİME / ÖZEL HABER

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Fetullahçı Terör Örgütü militanları kamu kurum ve kuruluşlarından süratle temizlendi. Örgüt mensubu olmadığı halde, FETÖcü iddiasıyla görevden alınan hatta ihraç edilen yüzlerce vatandaş ise isyanda. Örgütün bu şekilde suçsuz kişileri görevden aldırarak, vatandaşları isyan noktasına getirmeyi hedeflediği iddia ediliyor.

İKİNCİ İŞGAL PLANI!
Edinilen bilgiye göre daha önce TSK'yı karşıtlarından kumpas kurarak temizleyen ve ordu içinde hızla yükselen FETÖ, aynı taktiği bu kez AK Parti'yi bitirmek için uyguluyor. Suçsuz insanların kurumlardan ilişiğini kesme girişimini çaktırmadan yürüttüğü öne sürülen FETÖcülerin, bu sayede ikinci işgal planını devreye koyduğu belirtiliyor.

SÜREÇ ŞÖYLE GELİŞTİ
2009 yılında cemaate yakın bir gazetenin "Cemaat ve AK Parti'yi Bitirme Planı" başlıklı manşet haber sonrası, TSK içindeki FETÖ karşıtı subaylara yönelik operasyon başlamış, 15 Temmuz'dan sonra ise bu planın FETÖ'cüler tarafından hazırlandığı ortaya çıkmıştı. Birinci işgal planı FETÖ'nün cemaat karşıtlarını devreden çıkarıp devlet içinde örgütlenmesiyle sonuçlanmıştı. Özellikle darbe girişiminden sonra başlatılan görevden almalarla AK Parti'nin itibarsızlaştırılarak ikinci işgal planının devreye konduğu iddia ediliyor.

15 TEMMUZ VE MALATYA ERDOĞAN'A TUZAK MI KURDULAR?
İstanbul ve Ankara'dan sonra en çok silah sıkılan il Malatya, 15 Temmuz gecesi bir başka plana sahne oldu. Darbe girişiminin yaşandığı gece Malatya 2. Ordu Komutanı ve 7. Ana Jet Üs Komutanı adına yapılan açıklamada, darbeye destek verilmediği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Malatya'ya davet edildiği hatırlandığında, yaşanan oyunun büyüklüğü gözler önüne seriliyor. O kanlı gece 'darbeye destek vermeyen' bu isimleri daha sonra ise tutuklanmıştı. Yaşananlar, açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tuzak mı kurdular sorusunu akıllara getirdi. Öte yandan Erhan Havalimanı'nda beklediği ortaya çıkan 39 kişi hakkında henüz bir gelişme kaydedilememesi de kafalarda soru işaretleri bırakmaya devam ediyor.

MALATYA'DA NELER OLUYOR?
Bir süre Cizre Kaymakamlığı yapan ve PKK'nın ölüm listesinde adı bulunan Malatya eski vali yardımcısı Dr. Şamil Horasanlı da FETÖ'den tutuklandı. Ülkücü gelenekten gelen Horasanlı, 15 Temmuz gecesi Erhaç Hava Üssü'ne giderek 39 darbeciyi derdest etmişti. Horasanlı'nın hangi gerekçeyle ihraç edilerek tutuklandığı bilinmezliğini koruyor.

FİTİL ATEŞLENİYOR
Malatya başta olmak üzere Türkiye genelinde FETÖ nedeniyle mağdur edilen vatandaşlar, Yen'i bir işgal girişiminin fitilini ateşlemek için kullanılmaya çalışılıyor.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!