dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2428.2
  • BIST
    9708.49
  • BTC
    63088$

Yargı bağımsızlığına destek istedi


Yargı bağımsızlığına destek istedi
Malatya Baro Başkanı Enver Han, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Baronun hukukun üstünlüğünü savunan yargı kurulu olduğunu hatırlatan Han, 'Dolayısıyla bizler hukukun üstünlüğü, bağımsız yargı ve bağımsız savunma konusunda yapılan düzenlemelerde sayın başkanımız ve ekibinin desteklerini bekliyoruz' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığına atanan Dr. Ömer Faruk Kalı'ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Baro Başkanı Enver Han, ziyarette yaptığı açıklamada atamanın Malatya'ya hayırlar getirmesini temenni ettiğini söyledi.

ZİYARETİMİZ BİRAZ GECİKTİ
Baro Başkanlığı olarak hayırlı olsun ziyaretine biraz geç geldiklerini anlatan Han, "Başkanlığımızın sorunlarımızdan kaynaklandı bu durum. Görevinizde başarılar diliyorum. Demokrasinin vazgeçilmezi siyasi partiler, demokrasinin Ülkede sağlamlaşması, yer tutması siyasi partilerle olur. Bu yolda sayın başkan Kalı ve ekibini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Geçmiş süreçte cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi referandumu yaşandı. Şimdi ise uyum yasaları var. Milliyetçi Hareket Partisi ve diğer partilere önemli görevler düştüğünü düşünüyorum" diye konuştu.

HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ ŞİARIMIZ
Baronun hukukun üstünlüğünü savunan yargı kurulu olduğunu hatırlatan Han, "Dolayısıyla bizler hukukun üstünlüğü, bağımsız yargı ve bağımsız savunma konusunda yapılan düzenlemelerde sayın başkanımız ve ekibinin desteklerini bekliyoruz. Tekrar tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum yeni görevinizde” dedi.

DESTEKLERİMİZ SÜRECEK
Baro Başkanı Enver Han'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden MHP İl Başkanı Kalı ise yaptığı açıklamada, “Sağlık sorunlarınızdan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Baro hukukun temel taşlarındandır. Bizlerde bu konularda sizlerin gerekli desteklerinizle, daha düzgün siyaset desteği ile birlikte daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum. MHP olarak devletimizin ileri gitmesi için, hukukun daha sağlam taşlara oturması için MHP Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli gerekli destekleri her zaman vermektedir. Uyum sürecinde de 15 Temmuz ‘da ki referandumda da Türkiye'nin bekası, bütünlüğü için MHP her zaman doğru tarafta ve devletimizin bütünlüğünde hareket etmiştir” ifadelerini kulandı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!