dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9130.05
  • BTC
    70049.26$

Yeni Malatyaspor Bolu'da güç depoluyor


Yeni Malatyaspor Bolu'da güç depoluyor
Adil Gevrek: Türkiye bizi konuşacak...
Narin

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'da kamp çalışmalarını sürdürüyor.
Tarihinde ilk defa 1. Lig'de mücadele edecek olan sarı-kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarına Bolu Gerede Esentepe Tesisleri'nde devam ediyor.

15 gün sürecek olan birinci etap kampında 14 futbolcu bulunurken, anlaşma sağlanan 2 yabancı oyuncunun daha en geç 2 gün içinde takımla çalışmalara dahil olacağı belirtildi. Bolu'da yoğun bir tempoda yeni sezona hazırlanan sarı-kırmızılılar, günde çift çalışmayla güç ve kondisyon depoluyor.

Öte yandan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek transfer görüşmeleri, Bolu kampı ve takımın gelecek sezonki hedefi konusunda açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki sezon için kaliteli bir kadro oluşturmaya çalışan Yeni Malatyaspor'da transfer ve kamp çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar iç transferde kadrosunda tutmak istediği tüm oyuncularla anlaşan sarı-kırmızılı takım dış transferde ise Azad Filiz ve Nijeryalı Sunday Mba'ya imza attırmıştı.

İstanbul'daki ofisinden transfer harekatını yönlendiren kulüp başkanı Adil Gevrek, son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Takımın hedefiyle ilgili en az ilk altıyı kovalayacaklarını belirten Gevrek, transferle ilgili ise sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak ifadeler kullandı.

"TAKIM ÇİLEK DEĞİL MEYVE TABAĞINA DÖNECEK"

Yabancı transferleri Mba'nın Türkiye'ye aslında Süper Lig için geldiğini ancak kendisini ikna ettiklerini kaydeden Gevrek, “Mba Türkiye'ye Süper Lig'i için geldi ama onu ikili ilişkilerle kulübümüze transfer etmeye ikna ettik. Mba yıldız bir oyuncu ve bu takım için çilek olabilir ama şu an bunu ilk kez sizle paylaşıyorum, Brezilya'dan öyle oyuncularla görüşüyorum ki onlar geldiğinde takım çilek değil meyve tabağına dönecek.

Taraftarımız çok heyecanlanacak biliyorum ama şu an adını söyleyemem. Tüm futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim. Önümüzdeki günlerde transfer için yüz yüze bir görüşme yapacağız. Yabancı oyuncuda kolay pürüz çıkabiliyor. Onun için isim açıklamayacağım. Ancak onla anlaştığımızda tüm Türkiye bizi konuşacak” dedi.

ANIL İLE PRENSİPTE ANLAŞTIK

Dış transferde Azabuke ve Gergoe ile Barbozo'nun da iyi yabancılar olduğuna dikkat çeken Gevrek, bu isimlerin hafta içi imzaya geleceğini belirtti. Hollanda 1. Ligi'nde forma giyen genç gurbetçi Anıl Mercan ile prensipte anlaştıklarını ancak ön sözleşme imzalamadıklarını belirten Gevrek, “Anıl'ı alabilirsek bizim için çok iyi olacak. Daha 18 yaşında ve gelecek vaat ediyor. Kulübün geleceği için önemli bir transfer olacak" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!