dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2508.1
  • BIST
    9673.89
  • BTC
    64630.54$

Yeni Malatyaspor kongreyi bekliyor


Yeni Malatyaspor kongreyi bekliyor
Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten, önümüzdeki hafta yapılacak kongrede birçok konunun netlik kazanacağını belirtti.
Narin

Son günlerde Adil Gevrek'in kulüp başkanlığına yeniden aday olmayacağı yönünde çıkan haberlerin doğruluk payının olmadığını kaydeden Pilten, henüz alınmış ya da verilmiş bir karar olmadığını da sözlerine ekledi.

Önümüzdeki hafta yapacakları kongrenin Yeni Malatyaspor camiası açısından güzel sonuçların ortaya çıkacağı bir kongre olması temennisiyle sözlerine başlayan Pilten, "Önümüzdeki hafta yapacağımız kongreye kadar birçok konu netlik kazanır. Şuan alınmış ya da verilmiş bir karar yok. Umarım yapacağımız kongre güzel sonuçları olan bir kongre olur. Tabi doğal olarak başkanımız Adil Gevrek kongre öncesi sağlam bir yönetim oluşturma adına bazı görüşmelerde bulunuyor. Kendisi Yeni Malatyaspor için büyük fedakarlıklar yaptı. Gönül ister ki, Malatyalı iş adamları da Malatya'nın ortak paydası olan Yeni Malatyaspor'a sahip çıksınlar. İnşallah herkesin içini rahatlatacak bir yönetim oluşacaktır" diye konuştu.

Ortalıkta dolaşan "Adil Gevrek istifa etti" haberlerinin doğruluk payının olmadığını ifade eden Pilten, Adil Gevrek'in ağzından bıraktım ya da bırakacağım gibi bir sözün çıkmadığını, bu tür haberlerin neden yazıldığına anlam veremediğini söyledi.
Özellikle sosyal medyada inanılmaz bir bilgi kirliliği olduğunu kaydeden Pilten, "Taraftarımızdan rica ediyorum sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara itibar edilmesin. Başkanımız görevde. Son günlerde bıraktı ya da bırakacak tarzında haberler duyuyoruz. Ne böyle bir açıklaması var, ne de böyle bir düşüncesi. Lütfen bizim ağzımızdan duymadıkları haberlere itibara etmesin taraftarlarımız" dedi.
Yeni sezon öncesi kalanlar-gidenler, teknik heyetin durumu gibi şuan netlik kazanmayan konuların da kongre sonrası netleşeceğini belirten Selim Pilten, bu konularla ilgili çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

PTT 1. Lig için kongre sonrası kapsamlı bir çalışma içerisine girileceğini de kaydeden Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten, "Şuan netlik kazanmış bir durum yok. Kongre sonrası daha net konuşulabilir. Özellikle teknik heyetin durumu konusunda. Mutlaka aklı selim bir karar verilecektir. Giden ve kalan futbolcular için de durum aynı. Herkes kongre sonrası beklesin lütfen" diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!