dore okulları
Malatya
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.18
  • ALTIN
    2241.4
  • BIST
    8718.11
  • BTC
    64784.07$

Yeni stadın locası büyükşehire emanet


Yeni stadın locası büyükşehire emanet
Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yeni stadın loca bölünmesi işinin Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını söyledi. Yeni stadın zemin eksikliğine de dikkat çeken Gevrek, 'Zeminimizin iyileştirme çalışmaları sürüyor. Gerek kulübümüzün gerekse de Gençlik Spor Müdürlüğümüzün personelleri çalışmalarını sürdürmekteler. Bu konuyu da sayın başkanımızla görüştük. Henüz zamanımız var. Zemin hazır olduğunda sezonun ilk maçını yeni stadımızda oynamak için bir eksiğimiz kalmayacak' diye konuştu.
Narin

HABER MERKEZİ/MALATYA 

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ederek, yeni stat, tesisler ve kulübün son durumuyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediye binasında Başkan Ahmet Çakır'a ziyaret gerçekleştirdi. Gevrek, "Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır'a Malatya adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kendileri yine kulübümüzün menfaati noktasında hem statla ilgili hem de tesisle ilgili önemli işlere imza atıyor" dedi.

BÜYÜKŞEHİR LOCA İÇİN DEVREDE
Gevrek, yaklaşık 1 buçuk saat süren görüşme sonrası açıklamalarda bulunarak, "Bugün sayın başkanımızla kulübümüzün son durumu, yeni stattaki çalışmalar ve tesislerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bilindiği gibi Büyükşehir Belediyemiz mevcut tesisimizin bulunduğu yerin hemen yanındaki yeni tesislerin tamamlanması noktasında şu an çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanında yeni stadımızda da locaların bölünmesi işini Büyükşehir Belediyemiz yürütecek. Sayın başkanımızla gelinen aşamaları konuştuk. Kulübümüzün Onursal Başkanı ve Divan Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'a teşekkür ediyorum. Sorunların çözümü adına başkanımız ortaya her zaman bir irade koymuştur, bu sefer de öyle oldu” şeklinde konuştu.

YENİ SEZONA YETİŞECEK
Görüşmede yeni stadın yeni sezona yetişip yetişmeyeceğine dair konunun da konuşulduğunu belirten Gevrek, "Yeni stadımızla ilgili şu an için tek eksik zemin. Zeminimizin iyileştirme çalışmaları sürüyor. Gerek kulübümüzün gerekse de Gençlik Spor Müdürlüğümüzün personelleri çalışmalarını sürdürmekteler. Bu konuyu da sayın başkanımızla görüştük. Henüz zamanımız var. Zemin hazır olduğunda sezonun ilk maçını yeni stadımızda oynamak için bir eksiğimiz kalmayacak" diye konuştu

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!