dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2512.6
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64261.49$

Yeni transferden iddialı sözler


Yeni transferden iddialı sözler
Kamil İçer: Şampiyonluk yaşamaya geldim...
Narin

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'a Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan transfer olan defans oyuncusu Kamil İçer, Bolu kampında açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor forması altında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Kamil, Yeni Malatyaspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Yeni Malatyaspor ile uzun soluklu bir mukavele yaptığını ve sarı-kırmızılı forma altında şampiyonluk yaşamak istediğini söyleyen Kamil, “Üç senedir Yeni Malatyaspor'dan teklif alıyordum. Sportif direktörümüz Ali Ravcı ve başkanımız Adil Gevrek ile uzun zamandır görüşüyordum. Kısmet bu sezonaymış.

Bu sene Yeni Malatyaspor olarak taraftarımızın özlediği yer olan Süper Lig'e çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Çok büyük bir camiaya geldiğimin fakındayım. Umarım bu forma altında güzel başarılara imza atarım. Hırslı bir yapım vardır. Bu özelliğimi burada da göstermek istiyorum. İnşallah şampiyonluğu Malatya'ya getireceğiz” dedi.

Devam etmekte olan Bolu kampında arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu ve kendisinin de kısa sürede takıma uyum sağladığını söyleyen genç savunma oyuncusu, bu yıl PTT 1.Lig'de zorlu ve de çekişmeli bir sezon geçireceklerinin altını çizdi.

“BİR KAÇ TAKIM TRANSFERE İNANILMAZ PARALAR HARCADILAR”

Kamil İçer, takımda çok iyi bir havanın olduğunu vurgulayarak, “İlk antrenmana çıktığımda bu havayı gördüm. İnşallah sezon sonuna kadar bu ortam devam eder. Ben de kısa sürede takıma uyum sağladım. Önümüzdeki yıl PTT 1. Lig'de zorlu ve de çekişmeli bir sezon yaşayacağız. İlk kez PTT 1. Lig'de futbol oynayacağım. Geçen sezon Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da oynarken PTT 1. Lig maçlarını yakından takip ediyordum. 1. Lig'de çok güçlü takımlar var.

Birkaç takım transfere inanılmaz paralar harcadılar. Tabi rakiplerimiz bizden daha güçlüyse biz de ona göre çalışıp daha iyi olmaya gayret göstereceğiz. Futbolun sahada oynandığını unutmayalım. Ne kadar çok para harcarsanız harcayın, eğer futbolun tabiatına uygun şeyler yapmazsanız bütün bunlar boşa gider” ifadelerini kullandı.
Yeni Malatyaspor ile 3 senelik bir mukavele yaptığını kaydeden Kamil, uzun yıllar sarı-kırmızılı takımın formasını giymek istediğini kaydetti.

Malatya'ya şampiyon yaşamaya geldiğini söyleyen genç defan oyuncusu “Uzun soluklu bir anlaşma yaptık. Bütün gücümle çalışıp takıma faydalı olmaya çalışacağım. İnşallah kontratım devam ettiği süre içerisinde süper lige çıkarız. Uzun yıllar sarı-kırmızılı formayı giymek istiyorum. Genç bir oyuncuyum. Takımın başında oldukça tecrübeli bir hoca var. Ondan öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!