dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2496.7
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63849.19$

Yeni Türkiye için bir ve beraberiz


Yeni Türkiye için bir ve beraberiz
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. 16 Nisan'da yapılacak olan referandumun önemine dikkat çeken MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Kalan, 'Türkiye'nin yükselişi yolunda hep birlikte gönül birliği yaparak ve el ele vererek yeni bir Türkiye için bir ve beraber olacağız'dedi
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

MÜSİAD'ın Türkiye'de üretimin önemli bir kısmını elinde tutan çatı kuruluş olduğunu söyleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Malatya'daki MÜSİAD yönetimi ve üyeleri olsun Malatya'daki üretim noktasında da Malatya'nın egemen gücü konumunda. Bu anlamda başta Hüseyin bey ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Yönetimin Malatya'mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz belediye olarak sivil toplum örgütleri olsun, meslek kuruluşları olsun, meslek odaları olsun, sendikalar ve yerel önderler olsun belediyeciliğimizin olmazsa olmaz koşullarından bir tanesi de katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Bu anlayış çerçevesi içinde meslek örgütlerimizle, sendikalarımızla yani genel anlamda sosyal taraflarla şehrin yönetilmesi noktasında, onların görüş ve önerileri bizim yol haritamızın oluşmasında ve yön pusulası olması noktasında önemlidir. Bu anlamda biz çalışmalarımızda sosyal taraflarla, ortak akılla hareket ederek, şehrimizi erdemli ve faziletli olma hüviyetine büründürme noktasında çalışmalarımız şimdiye kadar olduğu gibi devam etti ve bu şekilde devam edecek" diye konuştu.

MALATYA KAZANACAK
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan ise, Başkan Gürkan'a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, "Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'ı yönetim kurulu olarak ziyaret ettik. İleriki zaman içerisinde inşallah yerel yönetimler noktasında kendisiyle daha hayırlı işler yapmak niyetiyle, sorunlarımız olduğunda kendisinin Alicenaplığına sığınarak, çözüm noktasında bugüne kadar sunduğu çözümlere bizimde o anlamda bir katkımız olsun diye, elbette birkaç kelam, fikir birliğinde ve Malatya'nın kazanacağı katkıları sunmak isteriz" ifadelerini kullandı.MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, beraberinde yeni yönetim kurulu üyeleri Muharrem Poyraz, Ahmet Akbaşlı, Abdullah Canpolat, Hamdi Bayer, Mustafa Kırteke, Mahmut Boyraz ve Süleyman Reşitoğlu ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!