dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2439.9
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64943.7$

Yeşilyurtspor'da futbolcu seçmelerine büyük ilgi


Yeşilyurtspor'da futbolcu seçmelerine büyük ilgi
Yeşilyurtspor’da yapılan futbolcu seçmelerine büyük ilgi gösteriliyor.
Narin

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Yeşilyurtspor'da yapılan futbolcu seçmelerine büyük ilgi gösteriliyor.
2015-2016 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan Yeşilyurtspor, yetenekli futbolcuları bünyesine kazandırmak için futbolcu seçmeleri yapıyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın Sosyal Sorumluluk Projesi olması nedeniyle, Malatya futboluna katkı sağlayacak önemli hedefler belirleyen Yeşilyurtspor'un hem alt yapısı hem de mevcut kadrosuna yeni yetenekleri dahil etmek için harekete geçen Kulüp Yönetimi, 25 Temmuz'da başladığı futbolcu seçmelerine devam ediyor.

Eylül ayında başlayacak olan Bölgesel Amatör Futbol liginde ağırlıkla genç bir kadro ile mücadele ederek, ligde kalıcı olmayı planlayan Yeşilyurtspor Yönetimi, kendi hedeflerine uygun futbolcu profilini yakalamak adına başlattığı taramaların belki de en ciddi çalışması olarak gördüğü futbolcu seçmelerine katılan oyuncuları yakın takibe aldı.

Bölgesel Amatör Lig takımı Yeşilyurtspor'un Yeşiltepe 3 nolu sahada yaptığı futbolcu seçmelerine büyük ilgi gösteriliyor.
Hünerlerini sergilemek için ter döken genç yeteneklerin kulüp antrenörü Mustafa Taşar tarafından dikkatli gözlerle izlendiği görüldü.

YEŞİLYURTSPOR ANTRENÖRÜ TAŞAR:

“YETENEKLİ OYUNCULARI KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

Teknik Direktör Mustafa Taşar yaptığı açıklamada yetenekli oyuncuları kulüp bünyesine kazandırmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Kendisine daha önceki futbol yaşantısında gerekli şansın verilmediğini düşünen ya da bizimle çalışmak isteyen tüm oyuncuları seçmelerimize davet ettik. Bazı futbol yıldızlarının bu tür seçmelerden çıktığını düşündüğümüzde herkes şansını bir kez daha kullanabilir. Bu çalışmayı önemsediğimiz için sadece denenmeye gelen oyunculara yoğunlaştık” dedi.

Seçmelerin ardından sezonu açacaklarını ifade eden Taşar, ”2 Etaplı bir kamp düşünüyoruz. Önce takımı Malatya'da toplayıp daha sonra il dışı kampına gideceğiz. Sonra Malatya'ya gelip devam edeceğiz. Tabi arada izinler olacak. Bu süre zarfında takımı bazı testlerden geçireceğiz. Yaz hazırlık döneminde her detay bizim için çok önemli. Hiçbir konuda hata yapmak istemiyoruz. Mümkün olduğunca çok hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. Transferde yönetimimiz yoğun çaba harcadı. Çok koşan, bol pas yapan, oyunu rakip yarı alan yıkan ve sonuç ne olursa olsun çok iyi mücadele eden bir takım oluşturmaya çalışacağız” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!