dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    34.92
  • ALTIN
    2435.2
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66805.68$

Yıldız, esnaf ziyaretlerinde


Yıldız, esnaf ziyaretlerinde
Arif Yıldız: Malatya'da birinci partiyiz...
Narin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, “Milliyetçi Hareket Malatya'da birinci parti, Türkiye'de de iktidara yürüyor” dedi.

Yıldız, 7 Haziran genel seçimlerinde az bir süre kala Malatya merkezdeki esnafları ikinci kez ziyaret etmeye başladı. MHP'li Yıldız, Hacı Yusuf Taş (Yeni) Cami etrafındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların Milliyetçi Hareket iktidarına iyi bir teveccühün olduğunu belirten Yıldız, “Milliyetçi Hareket iktidarında adalette, demokraside, güvenlikte, kardeşlikte, ahlakta, kalitede, güvende, itibarda ve ekonomide ortaya çıkan fiyasko, çöküş ve bozulmaları yok edecek, açıkları kapatacak program ve projeleri ile hem Türkiye'nin hem de Malatya'nın içinde bulunduğu kısır döngüden kurtaracak ve refah içinde bir toplum inşa edeceğiz. Uygulayacağımız politika ve projeler ile başta ekonomide toparlanma ve canlanmayı ortaya çıkaracağız. Devlet ve yönetimde onarım ve yeniden yapılanmasını sağlayacağız. Uluslararası düzeyde saygınlık ve sözü dinlenir bir devlet konumuna geleceğiz. Karşılıklı güveni esas alan esnaf ve vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Adaletine inanılan bir yargı sistemi ile devlet ve toplum hayatında ahlak ve kalitesini yeniden tesis edeceğiz” dedi.

“YENİ İŞ YERİ AÇAN ESNAF 5 YIL VERGİDEN MUAF OLACAK”

Milliyetçi Hareket iktidarında esnaflara yönelik olarak yeni iş yeri açan ve istihdam oluşturan esnaf ve sanatkara o iş yerindeki faaliyetleri ile ilgili olarak 5 yıl süreyle gelir vergisi muafiyeti getirileceklerini belirten Yıldız, yeni iş yeri açan esnaf ve sanatkarın kendi adlarına ödedikleri sigorta primlerinin yarısı 5 yıl süreyle devlet tarafından karşılanacağını kaydetti. MHP iktidarında esnaf ve sanatkarların gelirlerinin vergilendirilmesinde asgari geçim indirimi uygulaması başlatılacaklarını vurgulayan Yıldız, geçimini bir tek araçla temin eden şoför esnafının mevcut aracını yenilemek amacıyla alacağı yeni ticari araçtan 10 yıl kullanmak şartıyla KDV ve ÖTV alınmayacağını söyledi.

“GERÇEK ANLAMDA İNTİBAK DÜZENLEMESİ YAPACAĞIZ”

Esnaf ve sanatkarların, geçmişte vergi mükellefiyeti ve oda kaydı bulunmasına rağmen, kayıt ve tescili olmadığı gerekçesiyle hizmetine saydıramadıkları zorunlu sigortalılık sürelerine borçlanma imkanı vereceklerini belirten MHP'li Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında bu sürenin hizmet olarak sayılmasını sağlayacaklarını söyledi. Yıldız, şunları kaydetti:
“Esnaf ve sanatkarlarımızın hastalık ve ayakta tedavi süresinde geçici iş göremezlik ödeneği alabilmeleri konusunda düzenleme yapılacaktır. Esnaf BAĞ-KUR emeklilerinin aylıkları iyileştirilerek, gerçek anlamda intibak düzenlemesi yapılacak ve emekli aylıkları arasındaki eşitsizlikler giderilecektir. Esnaf ve sanatkarımızın emekli aylığından sosyal güvenlik destek primi (SGDP) kesilmesi uygulaması kaldırılacaktır.”

“MHP İKTİDARA YÜRÜYOR”

“Cenabı Allah'ın izni, Malatyalıların teveccühüyle Milliyetçi Hareket Malatya'da birinci parti, Türkiye'de de iktidara yürüyor” diyen Yıldız, hem Malatya'yı hem de Türkiye'yi yönetmeye hazır olduklarını kaydetti.
Milliyetçi Hareket iktidarıyla birlik, beraberliğin pekişeceğini vurgulayan Yıldız, hem esnafların hem de tüm vatandaşların rahat bir nefes alacağını sözlerine ekledi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!