dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63679.500$

Yıldız: Milletimiz en doğrusunu seçecek


Yıldız: Milletimiz en doğrusunu seçecek
MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Malatya’ya hizmet etmek için heyecanlı olduğunu belirterek, “Milliyetçi Hareket iktidarında Malatya’ya hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.
Narin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Malatya Sanayi ve Ticaret Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'u ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Seçim sürecinin şahsınıza, Milliyetçi Hareket Partisi'ne, Malatya'ya hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ve özellikle siyasi partilerimizin demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu iyi biliyoruz. Demokrasiyi geliştirmek için siyasi partilerin de çok güçlü olması gerekiyor. Malatya olarak baktığımızda seçilecek milletvekili arkadaşlarımızla Malatya odaklı bir siyasetin takipçisi olacağız. Malatya'nın kalkınması için beraber hareket edeceğiz. Biz Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak özellikle yönetimimizde de buna çok dikkat gösterdik. Değişik düşüncede arkadaşlar ile meclis çalışmalarını yürütüyoruz. Ve bunun Malatya için ne kadar önemli olduğunu da idrak etmeye başladık. Seçilecek milletvekili arkadaşlarımızın da yine Malatya odaklı bir siyasi hareket içinde olunması gerektiğini düşünüyoruz. Bizler Malatya'ya hizmet için varız. Hizmet için de ortak aklı oluşturmamız gerekiyor. Malatya'nın sorunlarını, sıkıntılarını müşterek tespit etmemiz gerekiyor. Çözüm noktasında da yine müşterek içinde olmamız gerekiyor. Bunu yapan illerin konumunu iyi görüyoruz. Özellikle hizmet Malatya ve Türkiye içinse bu düşünceyi devam ettirmemiz gerekiyor. Bizler hiçbir arkadaşımızla parti ayrımı yapmadan Malatya'nın kalkınması ve gelişmesi için büyümesi ve daha yaşanılabilir bir noktaya gelmesi için hep beraber gayret içinde olacağız” ifadelerine yer verdi.

“HİZMET İÇİN FARKLI DÜŞÜNCELER OLMALI”
MHP Malatya Milletvekili Adayı Yıldız ise MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'un nazik kabulünden dolayı teşekkür ederek, “Başkan yönetim kurulunu oluştururken değişik seslerin yönetim kurulunda olduğunu ve bunda başarılı olduğunu ifade etti. Bu benim için önemlidir. Biz de aynı şeyleri düşünüyoruz. Malatya'da da çok sesli bir milletvekili portföyü oluşturmamız gerekiyor. Bunun Malatya'ya hizmet noktasında daha fazla katkı ve hizmet alacağını düşünüyorum. Çünkü bir yerde tek seslik olduğu zaman tek sesini veren insan, her yaptığının doğru olduğunu düşünür. Eleştiren olmaz. Farklı fikirler ortaya koyan olmaz. O zaman Malatya'ya hiçbir hizmet gelmez” dedi.

"BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ"
MHP'li Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Milliyetçi Hareket Partisi hizmet için düşünülmesi gereken her şeyi düşündü. Sorun ve sıkıntılarını tespit etti. Çözüm yollarını ve kaynaklarını nasıl oluşturacağını açık bir şekilde beyan etti. Bizim Malatya'ya karşı önemli bir vefa borcumuz var. Çünkü Malatya'da doğduk, burada büyüdük ve üniversite yılları dışında da ekmeğimizi burada kazanıyoruz. Bunun için Malatya'ya hizmet etmemiz gerekiyor. Bu nedenle bu yola çıktık. Eğer milletvekili olursa başkanın da dediği gibi Malatya'ya birlikte hizmet edeceğiz. Siyasi düşüncemiz ne olursa olsun, ortak paydamız Malatya olacak. Ve Malatya'ya hizmet etmek için yola çıktık. Ben Malatya'da Milliyetçi Hareket'in birinci parti olacağına inanıyorum. Çalışmalarımız da bu yönde. Esnaf ve vatandaşlardan aldığımız intiba da o yönde. MHP ile birlikte Malatya farklı bir sese ulaşmış olacak. Hizmetleri almaya başlayacak. Cenabı Allah bize bunu kısmet ederse Malatya'ya birlikte hizmet edeceğiz.”

Malatya'ya hizmet için Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte çalışmak gerektiğini bildiğini belirten Yıldız, Malatya'ya hizmet etmek için de heyecanlı olduğunu sözlerine ekledi.

“BÖLGESEL VE SEKTÖREL TEŞVİKLERİ BEYANNAMEDE GÖRMEK BİZLERİ SEVİNDİRDİ”
Bir gazetecinin, “MHP, seçim beyannamesinde kalkınmanın sektörel ve bölgesel teşviklerle olması gerektiğini beyan etti. MTSO Başkanı olarak da sizin de bu yönde bir teşvik sisteminin hayata geçirilmesi gerektiğini açıklamıştınız. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” şeklindeki sorusunu Erkoç, “İş dünyası olarak işimizin düzgün gitmesini arzu ederiz. Biz bunları söylerken bölgedeki sıkıntıların neler olduğunu, bölgesel ve sektörel teşviklerin yapılmasını hep vurguladık. Örneğin Elazığ'da mermer sanayi gelişmişse Elazığ'daki mermere farklı bir teşvik verilsin. Malatya'da tekstil ve konfeksiyon altyapısı gelişmişse, bu sektörlere farklı teşviklerin verilmesi gerekiyor. Dünyada artık devletler, ülkeler yarışmıyor. Şehirler artık markalaşma yolunda yarışıyor. Marka olan değerlerimiz var. Kayısımız var. Yine tekstilde, sanayide belli bir noktaya geldik. Çok ünlü firmalara ürünler üretiyoruz. Malatya'da bölgesel teşviklerin öne çıkması gerekiyor. Bizi ileriye taşıyacak bir diğer markamız ise Turgut Özal Tıp Merkezidir. Sağlık sektöründe de farklı teşviklerin verilmesi gerekiyor. Özellikle demir madenciliğinde de Malatya çok zengin. Bu tür marka olacak ve şehri ileriye taşıyacak sektörlere teşvik verilmesini arzu ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi seçim beyannamesine baktım. Burada görmek bizleri sevindirmiştir” diye yanıtladı.

Yapılan konuşmalardan sonra MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MHP'li milletvekili adaylarıyla hem Malatya'ya yapılacak hizmetlerle hem de seçim süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulundular. Ardından da MTSO Başkanı Erkoç, MHP'li milletvekili adaylarına aşağıya kadar eşlik ederek, uğurladı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!