dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70486.44$

Yılmaz: İftira ve Yalan!


Yılmaz: İftira ve Yalan!
Alanya’da rakibine 15-0 yenilen Malatya Anadolu Ateşi Bayan Hokey Takımı sporcularına ağır ceza verdiği iddia edilen takımın antrenörü Savaş Yılmaz, iddiaların doğru olmadığını söyledi.
Narin

İddiaya göre, Alanya'da yapılan U-16 Bayanlar Hokey Şampiyonası'na katılan Malatya Anadolu Ateşi Bayan Hokey Takımı ilk maçta rakibine 15-0 yenilince takımın antrenörü Savaş Yılmaz, sporcularını Alanya plajına götürerek önce kuma gömdü daha sonra köpekle üzerlerinden geçti.
İddiayla ilgili İHA muhabirine konuşan Anadolu Ateşi Hokey Takımı antrenörü Savaş Yılmaz, bahse konu haberin tamamen yalan olduğunu, o görüntülerde sporcularıyla eğlendiğini öne sürdü.

Hokey Federasyonu içerisindeki birilerinin komplosuyla karşı karşıya kaldığını iddia eden Savaş Yılmaz, “Sonuç itibariyle bir iftira bu, bir yalan haber. Federasyon içinde başkanımızın kendisine de söyledim, gereksiz adamların olduğunu ve bu branşa zarar verdiğini kendisiyle paylaştım. Bu kişiler tarafından bizim facebook profilimizden çocukların eğlencesini sanki hocaları işkence yapıyormuş gibi yansıtmışlar. Altına geçmişte oynanan bir hokey maçını ekleyerek, fotoğrafımızı başka bir yerde alarak bu düzmece komployu kurmuşlar” dedi.

“Biz 11 Nisan itibariyle Alanya'da olduk o gün itibariyle maçımız yoktu. Çocuklar plaja gitmek istedi. Biz de götürdük” diyen Yılmaz, “Erkek sporcularımız denize girdi, kızlarımız kumsalda eğlendi. Kendi aralarındaki bir eğlence. Yani haberin içeriğine bakıldığında sanki o sporcularımı ben kuma gömmüşüm. Kendi köpeğimi getirmişim ve üzerlerinden geçirmişim. Böyle alçakça iftira dolu yayınlar yapıldı. Ne bizim köpekle alakamız var, ne de bizim köpeğimiz var” diye konuştu.

“GELECEĞİMİZLE OYNUYORLAR”
Görüntülerde kuma gömülü şekilde köpekten korkan sporculardan Elif Buse Çetin ise, o günkü eğlencelerini başka bir şekilde yayınladıklarını belirterek, “Gerçekten çok kötü bir şey. Bizim geleceğimizle oynuyorlar. Zaten bunu yaptıran kişinin de ben eski öğrencisiyim. Bundan sonra Savaş Hocamı bırakıp ona dönecek kadar gerizekalı değilim. Çünkü geçen hafta yine beni aradı. Bundan sonra ona asla dönmeyeceğim” ifadelerini kullandı.
Savaş Yılmaz'ın bir başka sporcusu Seda Polat da görüntülerin tamamen eğlence maksatlı çekilip, sosyal medyaya yüklendiğini söyledi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!