dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2424.3
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64195$

Yine özel, yine güzel…


Yine özel, yine güzel…
Malatya’nın gündemi Malatya Time ile yeniden şekillenecek
Narin
Malatya'nın en çok okunan ve yenilikleriyle adından söz ettiren gazetesi Malatya Time, yeni sayısıyla piyasadaki yerini aldı. Malatya özeliyle birlikte ülke gündemini yakından takip eden Malatya Time'ın bu sayısında yine bomba gibi haber, analiz ve yorum yazıları bulacaksınız. Bu ayki sayının manşet konusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir titizlikle üstüne gittiği Fethullahçı Terör Örgütü'nün korunduğu iddiasıyla ilgiliydi. “Cumhurun başını kandırmaya çalışıyorlar(!)” başlıklı özel haber büyük ses getireceğe benziyor.

“HAYIR MI? ŞER Mİ?”
Malatya Time'ın son sayısında birinci sayfadan duyurulan bir başka analiz yazısı ise “Hayır mı? Şer mi?) başlığını taşıyor. Adem İnsanoğlu'nun kaleme aldığı yazıda Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığı bırakmasıyla ilgili konular masaya yatırılıyor.

HAVAYOLU ULAŞIMINA SEFER DARBESİ
Gazetemizin birinci sayfasından duyurulan haberler arasında Malatya'nın İstanbul gidiş- dönüş sefer saatlerinin elverişsiz olmasıyla ilgili. Söz konusu haberde vatandaşların büyük mağduriyet yaşadığı sefer saatleriyle ilgili konu anlatılıyor. Yetkililerin olumlu bir adım atmaları adına yapılmış bu haberin başlığı ise “Havayolu ulaşımına sefer darbesi” şeklinde.

Malatya Time'ın Malatya özeliyle ilgili haberleri de dikkat çekiyor. Bunların başında İnönü Üniversitesi'nin rektörlük seçimleriyle ilgili ilginç bir haber konusu var. “Eğitime Fransız kalamayız” başlıklı yazıda Malatya İnönü Üniversitesi'nin rektörlük seçimleri için adı geçen Cafer Özkul'un elindeki içki kadehleriyle verdiği fotoğraflar konu ediliyor. İlgiyle takip edileceğine inandığımız bu haberin büyük yankı uyandıracağını da söyleyebiliriz.

MİAD TOPLANTISI'NDA TOPBAŞ RÜZGARI
MİAD Toplantısı'nda Topbaş rüzgarı” başlığıyla okuyucuya duyurulan Malatya Time haberinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın MİAD'ın toplantısındaki konuşması ağırlıklı olarak aktarılıyor.

KAYISI REKOLTESİ…
Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi'nin tahmini 2016 yılı kayısı rekoltesi hakkındaki yazılı açıklamasının da yer aldığı Malatya Time'da, 2016 yılı kayısı rekoltesinin 386 bin 250 ton yaş kayısı olarak tahmin edildiğini vurgulanıyor.

MALATYA TİME SPOR'UN BU AYKİ KONUĞU ADİL GEVREK
Yeniliklerin gazetesi Malatya Time, ilaveleriyle de büyük sükse yapmış durumda. Rakiplerinin bir hayli önünde Malatya gündemini takip eden ve hatta belirleyen Malatya Time, spor ilavesinde Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'i konuk ediyor. Yeni Malatyaspor'un ligi iyi bir yerde bitirdiğini belirten Adil Gevrek'le gerçekleştirilen röportajda Yeni Malatyaspor'un bundan sonraki hedefleri konuşuldu.

MALATYA TİME, PÜTÜRGE İLAVESİ
Malatya Time'ın büyük beğeni toplayan ilavelerinden biri olan Pütürge ilavesindeki manşet konusu sağlık sektöründeki eksiklikler ve olmaması gereken işlerle ilgili. Timur İnce'nin farklı üslubuyla kaleme alınan yorum/analiz yazısı, Pütürge'de sağlık skandalı” başlığıyla okuyucusuyla buluşuyor.

Pütürge ilavesinin diğer birinci sayfa haberi ise sürmanşetten duyurulan, Pütürge Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne yapılan bombalı saldırıyla ilgili. Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem'in söz konusu saldırıyla ilgili yaptığı açıklama “MHP'li Erdem, saldırıyı kınadı” başlığıyla okuyucuya duyuruluyor.

MALATYA TİME E GAZETE İÇİN TIKLAYIN

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!