dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9093.72
  • BTC
    70160.99$

YMS Teknik heyeti ile Basın maç yaptı


YMS Teknik heyeti ile Basın maç yaptı
Orduzu Yeni Malatayaspor'un teknik heyeti ile basın mensupları arasında oynanan maçla ilk ev sahipliği yaptı.
Narin

Orduzu Pınarbaşı'ndaki yeni yapılan doğal çim sahalar, Alima Yeni Malatayaspor'un teknik heyeti ile basın mensupları arasında oynanan maçla ilk ev sahipliği yaptı.

Alima Yeni Malatyaspor teknik heyetiyle, spor medyası rövanş maçı için sarı-kırmızılı takımın yeni tesislerinde buluştu. Ligin ilk yarısında halı sahada oynanan karşılaşmayı spor medyası 7-5 kazanırken, bu kez gülen taraf teknik heyet oldu. Alima Yeni Malatyaspor'un kadrosunda Teknik Direktör İrfan Buz, yardımcıları Erkan Buz, Zafer Hızarcı, İsmail Aydoğdu, Engin Özdemir, masör Erhan Günel, kulüp çalışanları Yusuf Yılmaz, Zafer Çubukçu, Erkan Yılmaz ve Kaleci Burhan Çatal yer aldı. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörlüğünü ise Sportif Direktör Ali Ravcı yaptı. Spor medyasında ise Orhan Özdemir, Mehmet Yeler, İsmail Timur, Fatih Avcı, Mehmet Türel, Abdullah Ergün, Süleyman Keskin, Yakup Arkın, Tuncay Selçuk, Akif Çelik, Turgay Gürcü, Ünal Ertem ve Ruhi Arslanboğa görev yaptı. Gazetecilerin teknik direktörlüğünü futbol adamı Adil Kınık yaparken, Yeni Malatyaspor'lu oyuncular Umut Nayir, Erkan Sekman, Sedat Ağçay, Sadık Çiftpınar ve Serhat Ayvaz da karşılaşmayı saha kenarından izledi.

BUZ: "BU BİR MAÇ DEĞİL, DOSTLUK BULUŞMASI"

Eski futbol hakemlerinden Mehmet Saydam'ın yönettiği karşılaşmaya etkili başlayan spor medyası 6-2 öne geçerken, daha sonra yapılan oyuncu değişiklikleriyle bir anda maça denge geldi. Son dakikada galibiyet golünü bulan teknik heyet maçı 7-6 kazanmayı bildi. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Bugün aslında güzel bir rövanş için buluştuk. Aslında bu bir maç değil, dostluk buluşması. Spor medyamız bize başından beri büyük destek verdi ve onlarla iyi bir uyum içerisindeyiz. Bu takımımıza olumlu yansıyor. Kendi aramızda renk olsun diye bu tür etkinliklerle bir araya gelmek önemli. Arkadaşlar ekrandan konuştukları kadar sahada da başarılı. Kazandığımız için mutluyuz, rakibimizi de tebrik ediyorum" dedi.

ÖZDEMİR: "FARKLI ÖNE GEÇİNCE REHAVETE GİRDİK"

Spor medyası adına konuşan eski futbolcu ve futbol programı yorumcusu Orhan Özdemir ise, "Hocama ve teknik ekibe çok teşekkür ediyoruz, onları kutluyoruz. Bugün aslında zemine bahane bulmak istiyoruz ama o da kusursuzdu. Farklı öne geçince rehavete girdik. Mağlup olmanın dışında bu dostluk havasını sağladığımız için mutluyuz. Yeni Malatyaspor umarım Play-off'lara kalır. Bugün mücadele eden tüm arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!