© Malatya Time

2. kez karşılaşacaklar!

Lig’in 41. haftasında karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor ile Hatayspor Süper Lig’de 2. kez karşı karşıya gelecek.

 


HABER MERKEZİ-MALATYA
Süper Lig'in 41. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Hatayspor'u ağırlayacak. Müsabaka yarın saat 20.30'da Yeni Malatya Stadyumunda oynanacak. Süper Lig'de 2.kez karşı karşıya gelecek olan iki takımın sezonun ilk yarısındaki müsabakasını Yeni Malatyaspor 2-1'lik skorla kazanmıştı. Lig'de 40 hafta geride kalırken Yeni Malatyaspor'un 44, Hatayspor'un 60 puanı bulunuyor.

ÖTE YANDAN YMS, SÜPER LİG EKİPLERİNİ TEBRİK ETTİ
Yeni Malatyaspor, Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Giresunspor ve Adana Demirspor'u tebrik etti. Yeni Malatyaspor, 44 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Giresunspor'u ve 26 yıl sonra şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor'u yayımladığı mesajla tebrik etti.
Yeni Malatyaspor'un sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda, “Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Adana Demirspor ve Giresunspor'u tebrik ederiz” ifadelerine yer verildi.

SÜPERLİG'İN EN ÇOK GOL ATAN YERLİ FUTBOLCUSU ADEM OLDU
Süper Lig'de geride kalan 40 haftada en çok gol atan yerli futbolcu 15 golle Yeni Malatyaspor'un başarılı oyuncusu Adem Büyük oldu.
Süper Lig'in 40. haftasında Yeni Malatyaspor, Rizespor deplasmanından 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmada 6. dakikada penaltıda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturan Adem Büyük, Süper Ligdeki gol sayısını 15'e çıkardı. 33 yaşındaki futbolcu, geride kalan 40 haftada ligin en çok gol atan yerli futbolcusu oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER