Â'28 Şubat'tan Günümüze TürkiyeÂ'
GÜNDEM28 Şubat post modern darbenin yıldönümü nedeniyle MalatyaÂ'da panel ve konferans düzenlenecek.
Malatya Belediyesi tarafından verilen bilgide, 28 Şubat Cuma günü düzenlenecek olan Â'28 ŞubatÂ'tan günümüze TürkiyeÂ' konulu panelin moderatörlüğünü Eğitimci Fikret Doğan yapacak. Panelistler ise Gazeteci Yazar Nevzat Çiçek, Sosyolog Dr. Neslihan Akbulut ile Avukat Cüneyt Toraman olacak.
28 Şubat 2014 Cuma günü saat 19.00Â'da Belediye Konferans SalonuÂ'nda gerçekleştirilecek olan panele bütün Malatyalılar davet edildi.
Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya ŞubesiÂ'nin organizesi ile 28 Şubat Cuma günü Halk Eğitim Merkezi SalonuÂ'nda saat 19.00Â'da Hasan Celal Güzel tarafından, Â'28 ŞubatÂ'tan GünümüzeÂ' konulu konferansın verileceği kaydedildi.
İlginizi Çekebilir