Adaylık için ısrar edilen Kiraz ne karar verecek?
SİYASET23 Aralık'ta yapılacak kongereye yeniden aday olmayacağını açıklayan İl Başkanı Enver Kiraz'ın adaylığını koyması isteniyor. İlçe başkanları bu isteklerini Kiraz'a iletti. Kiraz'ın ise ne karar vereceği merakla bekleniyor.
HABER MERKEZİ /MALATYA
Kongrede yeniden aday olmayacağını açıklayan İl Başkanı Enver Kiraz'a parti içerisinde yeniden aday ol çağrıları yapılıyor.Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı için 23 Aralık'ta kongre gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz günlerde yeniden aday olmayacağını açıklayan İl Başkanı Enver Kiraz'ın bu kararına ise parti içinde delegeler ve ilçe başkanlarının sıcak bakmadığı öğrenildi.
KİRAZ'IN KARARI MERAK EDİLİYOR
Dün toplanan CHP Malatya İlçe Başkanları toplantısında da, başkanların tamamının Kiraz'ın yeniden aday olmasını istedikleri ve delegelerin de bu yönde eğilim gösterdikleri gelen bilgiler arasında. İlçe başkanlarının bu kararlarını İl Başkanı Kiraz'a ilettiği, Kiraz'ın ise yeniden aday ol baskısı karşısında ne karar alacağı henüz bilinmiyor.
İlginizi Çekebilir