Alt Geçit Çıkışında Tır Dehşeti: Otomobil Refüje Saplandı
ASAYİŞMalatya'da çevreyolunda ilerleyen bir otomobil, alt geçit çıkışında bir tırın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Kazada iki kişi yaralanırken, tır olay yerinden kaçtı. Polis kaçan sürücüyü arıyor.
Malatya’da çevreyolunda seyir halinde olan bir otomobil, iddiaya göre hızla ilerleyen bir tırın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Kazada otomobilde bulunan iki kişi yaralanırken, tır olay yerinden kaçtı.
KAZA BUHARA BULVARI ÜZERİNDE YAŞANDI
Olay, Malatya’nın Buhara Bulvarı üzerinde, Sancaktar Mezarlığı mevkiinde meydana geldi. Görgü tanıklarının aktardığına göre, alt geçit çıkışında seyreden bir otomobil, bir tırın ani manevrasıyla sıkıştırıldı. Bu durum karşısında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle araç orta refüje çarptı.
İLK MÜDAHALEYİ VATANDAŞLAR YAPTI
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar yardıma koşarak otomobildeki yaralıları araçtan çıkardı. Olay yerine sağlık ekipleri çağrılırken, ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldı.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
POLİS KAÇAN TIR SÜRÜCÜSÜNÜ ARIYOR
Kazaya neden olduğu öne sürülen tırın olay yerinden kaçtığı öğrenilirken, polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Kazadan dolayı çevreyolunda trafik bir süreliğine tek şeritten sağlandı.
KAYNAK: MHA
İlginizi Çekebilir