© Malatya Time

Arızalı Araç İçin Önlem Alınırken İkinci Bir Kaza Yaşandı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde arızalanan bir araç nedeniyle polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı kara yolunda, beş aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, saat 08.45 sıralarında Malatya-Ankara kara yolu üzerindeki İkizce Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yol kenarında arızalanan bir araç nedeniyle trafik polisi ekipleri tarafından güvenlik önlemi alındı. Bu sırada Ankara istikametinden Malatya yönüne seyretmekte olan 35 ALU 215 plakalı otomobil aniden durdu.

​BEŞ ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

​Aniden duran otomobilin ardından aynı yönde ilerleyen 44 ADV 603, 44 J 1513, 46 AIT 985 ve 44 J 2873 plakalı araçlar duramayarak önlerindeki araçlara arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

​BİR KİŞİ HAFİF YARALANDI

​Toplam 5 aracın karıştığı kazada 60 yaşındaki bir kadın hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

KAYNAK: MHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER